Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Kiehl’s update

Door Angelique op 21.11.2008

Schets_Kiehl_s_SDA_220x198

Vanaf vandaag, exact een jaar na de opening van de eerste Belgische winkel in Antwerpen kan je Kiehl’s nu ook vinden in onze hoofdstad. De cult of beauty heeft in Brussel een eigen corner bij Senteurs d’Ailleurs. Deze beautystore ligt aan de Louizalaan en onderscheidt zich al jaren van de klassieke parfumerie door zijn aanbod van exclusieve en eigenzinnige merken.

En nog heel fijn Kiehl's nieuws ! Naar aanleiding van Wereld Aidsdag, op maandag 1 december, heeft de New Yorkse drogisterij een limited edition van zijn klassieke Lip Balm #1 ontworpen. Op de tube van de Kiehl’s Lip Balm staat het symbolische rode lint afgebeeld. Een teken van solidariteit met mensen met hiv en aids.

Deze bijzondere lipbalsem kost €9.50 en zal vanaf zaterdag 29 november te koop zijn bij Kiehl’s Store Lombardenvest 80, 2000 Antwerpen. De hele opbrengst van dit fijn initiatief gaat naar Sensoa, het Vlaams service-en expertisecemtrum voor seksuele gezondheid en hiv.

LipBalmNo1_200x500

Natuurlijk gaan we op zaterdag 29 november ook zo'n lipbalsem halen, so see ya @ Kielh's Antwerpen !

page loaded