Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Wishlist aanvulling van Dior

Door Tiany op 21.11.2008

Probleem van mijn verlanglijstje is dat ze maar steeds groter lijkt te worden en zeker nu de feestdagen in aantocht zijn en ik gebombardeerd word met leuke wanna-haves die ik gewoonweg moet hebben. "Dior Night Diamond" heet het mooi verpakt goedje dat op dit moment mijn hartje heeft gestolen en wat er precies in zit is in feite minder van belang, want alleen de verpakking al is zo fonkelend mooi dat ik nu al betoverd ben. Maar bon, voor wie toch nog in de werkzame bestanddelen van dit make-up staaltje geïnteresseerd is kan ik al verklappen dat het om een "star poeder" gaat dat je decolleté en gezicht zal doen schitteren. Verder moet je weten dat dit pracht exemplaartje weer een Dior limited edition item is en dat de lovely diamanten echte Swarovski's zijn. 

Sint, bij deze bent u op de hoogte van wat er in mijn modieuze pump mag belanden ;o)

Night_Diamond_01Night_Diamond_02

Night Dimond Compact: € 63,32 van Dior nu verkrijgbaar in de betere parfumerie.

    page loaded