Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MAC Edna

Door Tiany op 18.11.2008

In mijn Red Alert nieuwtje van onlangs liet ik je al weten dat MAC weer een geweldige surprise in petto heeft...en jawel the word is out, ik hoef niet langer mijn lippen op elkaar te houden! Dus yep, het klopt...glamour queen Dame Edna is MAC's new beauty icon! Resultaat is een over the top glitter en glam reeks make-up producten die ik nu al in mijn beauty case wil hebben! De collectie is vrij uitgebreid en de namen van de producten zijn gewoonweg geweldig...KangaRouge (een blauw-rode lippenstift), Splendid & Possum lip-glosses, Wisteria trio van oogschaduw...té gek om op te noemen en dit krijg je dan in een lavendelkleurige verpakking met uiteraard Dame Edna's glitterbril erop. Kortom een must-have limited collectie die vanaf begin januari in de MAC shop te verkrijgen zal zijn...so save the date ladies! 

 dameedna_02_

DameEdnaProducts01_

page loaded