Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Red Alert

Door Tiany op 07.11.2008

MAC is echt een topmerk wat mij betreft! Elk seizoen pakken ze wel uit met een limited edition hier of een samenwerking met toffe artiesten daar...kortom het is een merk dat in beweging blijft en mij steeds aangenaam weet te verrassen. Ik heb alvast weet van een leuke collectie dat vanaf Januari 2009 verkrijgbaar zal zijn en ook al is het moeilijk, moet ik - sorry dat ik zo stout ben en jullie zoooo nieuwsgierig maak - hier even over zwijgen...maar wat ik alvast wel mag vertellen is dat ze naar de kerstdagen toe weer uitpakken met een very nice "pochetje", rood gekleurd en vol met verschillende make-up borstels die het maquilleren alleen maar aangenamer maken. Je kan drie verschillende setjes kopen; de een iets meer bestemd voor de ogen, de ander meer voor het aanbrengen van een goede basis en nog een ander setje bestaat uit all-round borstels. Naast het feit dat je dankzij deze setjes "pro borstels" in huis haalt, heb je ook nog eens een leuk tasje en  dit allemaal lekker draagbaar...ideaal dus voor in je handtas!

mac_borstels_driemac_borstels_twee_mac_bosrtels_een_400x400

page loaded