Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De beautycase case

Door Tiany op 06.11.2008

Ok, toegeven, de beautycase is very passée, toch zeker die ene versie dat alles weg heeft van een mini koffer! Maar elk zich-zelf-respecterende lady die 's morgens helaas niet het geluk heeft op op te staan als een natural beauty (à la vriendin A.L - we love you for your naural beauty!) heeft nood aan een beautycase anno 2008. Dit betekent, in mijn geval, een leuk klein tasje met die dagelijkse geheime producten die mijn weerspiegeling aangenamer maken... Ingrediënten van dit tasje, well here go.

De "Skinflash" van Dior is zo'n kleine redder in nood, het is een zogenaamde "corrector" met een aangename textuur dat het smeren alleen maar eenvoudiger maakt, echt een aanrader voor het wegwerken van iets kleinere puistjes en donkere kringen onder je ogen aka wallen. Het huis verlaten zonder dit ding bestaat wat mij betreft niet en meestal heb ik een exemplaar op voorraad in geval van uitputting. Mijn huid besparen van zogenaamde fond de teints is iets wat ik probeer te doen, maar soms kan ik gewoon niet zonder en dan ga ik voor de "Hydro-Liquid Compact" van Shiseido, een must als je huidje nogal droog is zoals dat van mij en als je houdt van een foundation met een naturelle look.

skinflash_200x500shiseido_220x198

Mijn ochtendritueel beperkt zich uiteraard niet tot deze twee producten, want tussen de pampers door slaag ik er ook nog in om een fijn lijntje eyeliner aan te brengen. De "Fluidliner" van MAC is volledig mijn ding en dit goedje breng je dan best aan met een penseel, na veel proberen is mijn liefde voor de Shiseido eyeliner penseel ontstaan...echt een aanrader! Verder is er ook nog de mascara, op dit moment gewoon weer een Nivea exemplaar en uiteraard ben ik ook een grote fan van blush in mijn geval die van Chanel - de "Joues Contraste" in kleur rose petale dat trouwens eeuwen meegaat! En dan om de boel af te werken een naturelle lippenstift, meestal eentje van MAC. Zodoende zie ik er ook min of meer natural uit en helemaal klaar om en plein publique te verschijnen. Ohh en ja, vergeet ook niet je huid goed te reinigen en te hydrateren, dit doe je best ook 's morgens en 's avonds (ook al is je "goesting" dan ver te vinden). Wat verzorging betreft heb ik al 1001 smeerseltjes geprobeerd en het komt er op neer dat je van alles test en dan bekijkt wat echt goed voor je is...mijn rot verwend huidje heeft het nogal voor "dure" producten, helaas voor mijn portemonnee, maar hé op huid en haar hoor je gewoon niet te besparen!

paintpot_220x198blush_200x200

page loaded