Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

De Headband

Door Tiany op 30.09.2008

De hippe headband is zo'n item waar wij Belgen nog even aan moeten wennen, maar in Hollywood wordt het stylish goedje al een tijdje gedragen en met very nice results! Het over het voorhoofd gedragen bandje zorgt voor dat vleugje bohemian touch waar veel ontwerpers dit seizoen mee uitpakken en aangezien we tegenwoordig geen nood meer hebben aan oorverwarmers en co is dit modieus accessoire wel een mooi alternatief.

Hollywood A-listers als Mischa Barton, Mary-Kate Olson en Nicole Richie (hier met Marc Jacobs) zijn al een tijdje grote liefhebbers van de headband en ook al gaat die al een tijdje mee is de headband totally niet out of style! Zo kon je tijdens de show van Marc Jacobs uitgebreid genieten van een ruime keuze aan toch wel brede, stoffen headbands. En als Mister Jacobs iets promoot, ga er maar vanuit dat het dan heel ok is. 

Voor wie nu al niet zonder kan: Urban Outfitters en Accessorize verkopen een ruim assortiment aan headbands in alle mogelijke geuren en kleuren!

page loaded