Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Very Chanel

Door Tiany op 22.09.2008

Het merk Chanel vermelden volstaat om menig vrouwenmondje te doen watertanden... En bon! Toegegeven de accessoires en kledingscollecties zijn voor de modale portemonnee niet altijd even betaalbaar, maar dat zijn de beautyproducten zeker en vast wel. Bovendien moet je weten dat de make-up collecties door de Belg Peter Philips worden gecreëerd en dat deze heer echt mega vooruit is op de trends! Daarom grijpen we dit najaar massaal naar dé look van het moment, namelijk GOUD dat door Chanel in alle mogelijke varianten op de markt wordt gebracht (denk aan gouden poeders voor wangen en als oogschaduw, maar ook aan gouden nagelijk). Bovendien willen we je bij deze ook al informeren dat goud echt heel erg flatterend is zowel bij blondines als brunettes en gewoonweg très chic staat overdag en 's avonds.  

page loaded