Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Brad Pitt deelt filosofie met Kiehl’s

Door Angelique op 12.09.2008

Superster Brad Pitt en Kiehl’s, de New Yorkse cult van de verzorgingsproducten, introduceren samen met trots de ‘Aloe Vera’ 100 % biologisch afbreekbare lichaamsreiniger. De volledige winst van de verkoop van dit nieuwe product zal naar het goede doel gaan. Het liefdadigheidsproject Make It Right helpt op dit moment bij de financiering van de bouw van duurzame, betaalbare huizen in New Orleans voor de daklozen van de orkaan Katrina. Als dit geen fantastische samenwerking is tussen 2 Amerikaanse topnamen. 

Je lichaam reinigen voor het goede doel? Je moest allang bezig zijn ! Maar let wel, het nieuwe Kielh's goedje ligt pas vanaf november in de winkel. Dus nog even wachten om met zijn allen naar Kiehl's Antwerpen te hollen!

page loaded