Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MAC Fafi

Door Administrator op 02.04.2008

Limited editions zijn fun en uniek en als er een merk is dat van limited editions houdt dan is dat ongetwijfeld het cosmetica merk MAC. Voor het voorjaar van 2007 gaat MAC in zee met de Franse grafitti artieste Fafi, uit deze samenwerking is een mini collectie ontstaan met als centrale figuren de typische fafinette girls.

Het blijft uiteraard niet enkel bij de leuke packaging, want als cosmeticamerk zorgt MAC voor unieke en kleurrijke lente kleuren die heel wat ladies zullen plezieren.
En de samenwerking gaat zelfs verder dan make-up alleen. Fafi ontwierp voor MAC ook enkele limited edition accessoires als tassen en een T-shirt. Allemaal geïnspireerd op haar drie Fafinettes, natuurlijk!

page loaded