Go  >  Hotspot Wakko
Wakko Antwerpen

Wakko
Wakko Antwerpen
Foto © Wakko

Wakko

Wakko
Wakko Antwerpen
Foto © Wakko

Wakko

Wakko
Wakko Antwerpen
Foto © Wakko

Wakko

G Hotspot Beauty

Wakko Antwerpen

Wakko

G Hotspot Beauty

0

Openingsuren NU OPEN

maandag
dinsdag 08:00 - 20:00
woensdag 08:00 - 20:00
donderdag 08:00 - 20:00
vrijdag 08:00 - 20:00
zaterdag 08:00 - 20:00
zondag

Wakko

Kasteelpleinstraat 37
2000 Antwerpen

+32 3 233 46 04

Download the Belmodo Hotspots App for free!

Wakko is een funky kapper die zich onderscheidt van andere salons door hun unieke kniptechniek. Zij knippen je haar droog, met een beter resultaat als gevolg!

Waarom?

  • Hier knippen de kappers je haar wanneer het droog is, zo zien ze onmiddellijk resultaat en kunnen ze beter rekening houden met de natuurlijke beweging en textuur van je haar. Op die manier krijg je een kapsel dat volledig bij jou persoonlijke uitstraling past.
  • Ben jij overdag drukbezet? Lucky you, want Wakko is open van 8:00 's ochtends tot 20:00 's avonds, zo heb jij ruim de tijd om eens lang te komen. Met een frisse coupe is het sowieso leuker om naar je werk te vertrekken, toch? Ook als je 's avonds nog iets te doen hebt kan je rekenen op een tof kapsel waarmee je gegarandeerd de aandacht steelt.
  • De kappers helpen jou met de zoektocht naar het perfecte kapsel. Met hun uitgebreid advies en de voorgestelde opties heb jij zo de perfecte haarsnit! Als je ook weet dat Bekende Vlamingen als Eva Daeleman, Siska Schoeters en Tom Waes met regelmaat bij de Wakko-kappers binnenspringt ben je zeker van een trendy kapsel.
Geschreven door Lauren De Maere
Beauty
page loaded