Go  >  Hotspot Twiggy
Twiggy Gent

Twiggy
Twiggy Gent
Foto © Twiggy

Twiggy

Twiggy
Twiggy Gent
Foto © Twiggy

Twiggy

Twiggy
Twiggy Gent
Foto © Twiggy

Twiggy

G Hotspot Fashion

Twiggy Gent

Twiggy

G Hotspot Fashion

0

Openingsuren

maandag 10:00 - 18:00
dinsdag 10:00 - 18:00
woensdag
donderdag 10:00 - 20:00
vrijdag 10:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 18:00
zondag

Twiggy

Notarisstraat 3
9000 Gent

+32 9 223 95 66

Download the Belmodo Hotspots App for free!

Twiggy verrast je met mannen- en vrouwenkledij, hippe accessoires en schoenen. Naast bekende topmerken als Acne en Filippa K vind je ook jonge merken als Indress.

Waarom?

  • Vrouwen vinden hier trendy merken als Humanoid, Isabel Marant Etoile en Nanushka. Maar ook mannen kunnen terecht bij Twiggy, zij kunnen hier kleding van o.a Paolo Pecora, A.P.C. en The Suits. Stijlvolle, creatieve en vernieuwende mode die helemaal in jouw garderobe thuis hoort.
  • In de winkel heb je ook een ruime keuze aan accessoires en hippe schoenen, wat ervoor zorgt dat je bij Twiggy in no time je volledige outfit kan samenstellen. Daarnaast krijg je professioneel kledingsadvies van het vriendelijke personeel. Wil je even verpozen tussen het shoppen door? Hun coffeecorner is perfect geschikt om even te genieten van een kopje koffie. Let ook op het toffe interieur want de items die je hier vindt kan je ook gewoon kopen.
  • Vind jij het moeilijk om de juiste kledij te kopen? Geen probleem, want bij Twiggy kan je aan personal shopping doen waarbij je fashionable tips and tricks krijgt! Het gedreven team doet er alles aan om jou de perfecte outfit aan te meten en houdt rekening met jouw persoonlijke wensen.
Geschreven door Lauren De Maere
Fashion
page loaded