Go  >  Hotspot SOUP’R
SOUPR Gent

SOUPR
SOUPR Gent
Foto © SOUPR

SOUPR

SOUPR
SOUPR Gent
Foto © Filip De Smet

SOUPR

SOUPR
SOUPR Gent
Foto © SOUPR

SOUPR

SOUPR
SOUPR Gent
Foto © SOUPR

SOUP’R

G Hotspot Food

SOUPR Gent

SOUP’R

G Hotspot Food

0

Sint-Niklaasstraat 9
9000 Gent

Openingsuren

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

SOUP’R

Sint-Niklaasstraat 9
9000 Gent

Download the Belmodo Hotspots App for free!

In een parallelstraat van de Veldstraat vind je SOUP'R, een soepbar die de focus legt op gezonde voeding. Ook veggies kunnen er terecht voor een heerlijke maaltijdsoep.

Waarom?

  • Een gezonde levenswijze is vandaag heel populair, maar wat als je simpelweg de tijd niet vindt om achter het fornuis te staan? De uitbaters van SOUP'R hebben hier slim op ingespeeld. Elke week voorziet de soepbar 6 verschillende soepen. Daarvan zijn 2 maaltijdsoepen, 2 specialere soepen en een stevige groentensoep. De tomatensoep met of zonder balletjes staat elke week op de kaart. Je zal hier alleszins niet met honger buitenstappen. 
  • De soepen zijn verkrijgbaar in 3 maten: Small, Medium en Large voor een grote honger. Bij elke maaltijd krijg je drie stukjes brood, maar extra brood bestellen is mogelijk. Soep on the go kan je er ook vragen. Naast het groot aanbod aan soepen, verkoopt SOUP'R ook slaatjes en broodjes. Tijdens de zomermaanden is de huisgemaakte limonade absoluut een aanrader! Ook de desserts zijn er ontzettend lekker. 
  • Bij deze soepbar vertrek je met een gevulde maag, zonder dat je je hebt overeten. SOUP'R is een aanwinst voor al wie voor een klein prijsje op zoek is naar een gezonde snack
Geschreven door Camille Laurier
Food
page loaded