Go  >  Hotspot Sofism
Sofism

Sofism

G Hotspot Fashion

Sofism

Sofism

G Hotspot Fashion

0

Openingsuren

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag

Sofism

Van Iseghemlaan 40
8400 Oostende

+32 59 50 91 06

Download the Belmodo Hotspots App for free!

Sofism is een prachtige multi-merken winkel in Oostende met zowel een groot aanbod aan trendy kledij als een mooie collectie aan modieuze schoenen.

Waarom?

  • Of je nu het the perfect pair of heels zoekt of een nieuw jurkje, je vindt het allemaal bij Sofism. In de shop vind je de leukste hedendaagse merken en is dus dé hotspot voor rasechte fashionista's. Je vindt er merken als Twin-Set, Ana Alcazar, Scee en Hale Bob. Ook het schoenenmerk Frida is hier te spotten!
  • Het mooie pand van de kledingwinkel is ruim en straalt pure klasse uit. Sofie Vanderperre verhuisde onlangs naar deze nieuwe plek en we kunnen dit alleen maar toejuichen. De collecties van Sofism komen door het strakke en sobere interieur volledig tot hun recht en laten ons met plezier net iets langer rondsnuisteren. 
  • Deze hotspot is perfect voor vrouwen die op zoek zijn naar een fashionable look, maar toch betaalbaar. Hulp nodig bij het samenstellen van je perfecte outfit? Sofie heeft al jarenlang ervaring en weet precies hoe ze haar collecties moet uitkiezen. Bovendien is er ook een leuk aanbod aan accessoires om je outfit helemaal af te maken!
Geschreven door Maria-Laura Lambert
Fashion
page loaded