Go  >  Hotspot LUX
LUX Gent

LUX
LUX Gent
Foto © LUX

LUX

LUX
LUX Gent
Foto © LUX

LUX

LUX
LUX Gent
Foto © LUX

LUX

G Hotspot Beauty

LUX Gent

LUX

G Hotspot Beauty

0

Openingsuren NU OPEN

maandag
dinsdag 08:30 - 19:30
woensdag 08:30 - 19:30
donderdag 08:30 - 19:30
vrijdag 08:30 - 18:30
zaterdag 08:30 - 13:30
zondag

LUX

Cyriel Buyssestraat 8
9000 Gent

+32 497 41 58 33

Download the Belmodo Hotspots App for free!

Voor verzorgende behandelingen met de natuurlijke, biologische producten van Germaine de Capuccini moet je bij LUX in Gent zijn.

Waarom?

  • Lynn De Coen van LUX werkt exclusief met de producten van Germaine de Capuccini, een luxemerk dat enkel in de meest prestigieuze schoonheidsinsituten, spacentra en hotels - waaronder het Sheraton hotel - wordt gebruikt.
  • LUX staat garant voor kwalitatieve verzorgingsbehandelingen met een maximum aan resultaat. Je kan er zowel voor gezichtsverzorgingen als full-body treatments terecht. Naast schoonheidsbehandelingen ga je bij LUX ook langs voor make-upsessies, manicures en pedicures. Dat Lynn als make-upartieste weet waar ze mee bezig is, mag wel duidelijk zijn. Zo verzorgde ze al de make-up van heel wat fotoshoots en televisieproducties.
  • Aangezien LUX je graag van de beste zorgen en behandeling voorziet is een bezoek enkel mogelijk na afspraak. Zo krijg je een heel unieke en persoonlijke begeleiding wat enkel maar positief bijdraagt aan het hele beautyverhaal.
Geschreven door Amélie De Rycke
Beauty
page loaded