Go  >  Hotspot JEFF
JEFF Antwerpen

JEFF
JEFF Antwerpen
Foto © JEFF

JEFF

JEFF
JEFF Antwerpen
Foto © JEFF

JEFF

JEFF
JEFF Antwerpen
Foto © JEFF

JEFF

G Hotspot Fashion Beauty Deco

JEFF Antwerpen

JEFF

G Hotspot Fashion Beauty Deco

0

Openingsuren NU OPEN

maandag 11:00 - 18:00
dinsdag 11:00 - 18:00
woensdag 11:00 - 18:00
donderdag 11:00 - 18:00
vrijdag 11:00 - 18:00
zaterdag 11:00 - 18:00
zondag

JEFF

Volkstraat 9
2000 Antwerpen

+32 3 295 96 53

Download the Belmodo Hotspots App for free!

Interieur-, kunst- en designliefhebbers wanen zich bij JEFF in een shoppingparadijs. De ideale plek om je interieur van dat tikkeltje extra te voorzien!

Waarom?

  • Uitbater, Jef Coopmans gaat voortdurend op zoek naar toffe merken waardoor zijn collectie steeds evolueert. De conceptstore brengt een leuke combinatie aan kleding, meubels, kunst, deco en beauty. Originaliteit is hét keyword bij JEFF.
  • Op zoek naar verrassende, unieke merken die je bijna nergens in België vindt? Hier vind je meteen wat je zoekt. Er zijn items van het minimalistische merk ZUIVER te koop, ook het kledingmerk Add my Berry, accessoires van Double Stitched en producten van L:a Bruket zitten in het aanbod. De producten van Balmain Hair Care kan je hier trouwens ook op de kop tikken!
  • Net omdat eigenaar Jef zo gedreven en boordevol passie zijn winkel uitbaat, onderscheidt zijn shop zich moeiteloos van de rest. Een leuk weetje, Jef kwam op het idee om een eigen zaak te starten na het kijken van de Britse sitcom  'Absolutely Fabulous' waarin Eddy aan Patsy vertelt dat ze dolgraag een ‘shop with nice things’ wilt. Waar series allemaal goed voor kunnen zijn!
Geschreven door Camille Laurier
Fashion Beauty Deco
page loaded