Go  >  Hotspot Iduna
Iduna Knokke

Iduna
Iduna Knokke
Foto © Iduna

Iduna

Iduna
Iduna Knokke
Foto © Iduna

Iduna

Iduna
Iduna Knokke
Foto © Iduna

Iduna

G Hotspot Beauty

Iduna Knokke

Iduna

G Hotspot Beauty

0

Openingsuren NU OPEN

maandag 09:00 - 18:00
dinsdag 09:00 - 18:00
woensdag
donderdag 09:00 - 18:00
vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 09:00 - 18:00
zondag

Iduna

Zoutelaan 52
8300 Knokke

+32 50 60 68 42

Download the Belmodo Hotspots App for free!

Iduna is een droom voor liefhebbers van rust en ontspannende gelaats- en lichaamsverzorgingen. Dit schoonheidswalhalla is gespecialiseerd in huidverzorging en houdt bij de behandelingen steeds rekening met wat je lichaam nodig heeft.

Waarom?

  • Elke vrouw laat haar wel graag eens in de watten leggen. De crème de la crème van de schoonheidsinstituten in Knokke is ongetwijfeld Iduna. Hier wordt elke verzorging nauwkeurig afgestemd op jouw persoonlijke wensen
  • Dankzij de lipomassage die je hier kan krijgen, wordt cellulite aangepakt en verkrijg je een strakke huid. Een LPG-behandeling zorgt er namelijk voor dat vetten die niet reageren op diëten en sporten duurzaam worden afgevoerd. Ook met het eiwit-dieet dat Iduna voorziet, kan je overtollige kilo's verliezen. Danzij de opvolging van het Iduna-team, zullen de overtollige kilo's er gegarandeerd van vliegen. 
  • Ook de make-uplovers, zullen hier zonder twijfel hun ogen opentrekken wanneer ze het verrassend assortiment van Iduna ontdekken. Shellac is een uniek systeem van semi-permanente hybride nagellak die onmiddellijk droogt en 14 dagen hoogglans geeft. Heel natuurlijk en niet schadelijk voor de nagels. Maak zeker eens een afspraak bij Iduna en gun jezelf het beste van het beste!
Geschreven door Camille Laurier
Beauty
page loaded