Go  >  Hotspot Convoi
De opening van  Convoi, het container village nadert

De opening van Convoi, het container village nadert
Foto © Convoi

Convoi

Convoi
Foto © Convoi

Convoi

Convoi
Foto © Convoi

Convoi

G Hotspot Fashion Deco Food

De opening van  Convoi, het container village nadert

Convoi

G Hotspot Fashion Deco Food

0

Openingsuren

maandag
dinsdag 11:00 - 19:00
woensdag 11:00 - 19:00
donderdag 11:00 - 21:00
vrijdag 11:00 - 19:00
zaterdag 11:00 - 19:00
zondag 12:00 - 18:00

Convoi

Rijnkaai
2000 Antwerpen

Download the Belmodo Hotspots App for free!

Eind juni opende Convoi haar deuren op het Antwerpse Eilandje. Met haar 45 containers vormt het de eerste ‘container shopping village’ van de Benelux.

Waarom?

  • De containers bieden 2 jaar lang een thuis aan beginnende en gevestigde fashion, food en design labels die er tijdelijk een pop-up zullen openen. Op het Eilandje kan je vanaf nu dus genieten van gastronomie, cultuur (denk aan het MAS en de haven)  én retail.
  • Convoi legt de focus op het ondersteunen van jonge ondernemers en hoopt tot 450 ondernemers per jaar aan te trekken. Merken als Six Edges, Sommar en Belgian Wood Design maken er hun opwachting. Oprichtster Kim Soeffers: “Dat gaat een leuke kruisbestuiving zijn: enerzijds kunnen de jonge merken leren van de knowhow van gevestigde merken. Anderzijds zullen de grotere merken geïnspireerd worden door de creativiteit en spark van de start-ups.”
  • Je kan er eenvoudig betalen met je smartphone via de SEQR-app. Die app maakt het niet alleen mogelijk mobiel te betalen op Convoi zelf, maar ook thuis in de mobiele shop. Cash betalen is ook nog altijd een optie.
Geschreven door Babs Gabriel
Fashion Deco Food
page loaded