Go  >  Lize Feryns #MODEinOOSTENDE favorieten
Ferm Oostende

Ferm in Oostende
Prachtige Scandinavische winkel in Oostende.
Foto © Ferm

Ferm in Oostende

Ferm in Oostende
Ga shoppen bij Ferm en krijg er een extra ervaring bij.
Foto © Ferm

Ensor 14

Ensor 14
Ensor 14 Oostende
Foto © Ensor 14

L’Alchimiste

L’Alchimiste
L’Alchimiste Oostende
Foto © L’Alchimiste

Lily

Lily
Lily Oostende
Foto © Lily

Lily

Lily
Lily Oostende
Foto © Lily

Pied de Poule

Pied de Poule
Pied de Poule Oostende
Foto © Pied de Poule

Vitrine Lulu Store

Vitrine Lulu Store
Foto © Lukaorluca

Lize Feryns #MODEinOOSTENDE favorieten

G Fashion

Ferm Oostende

Lize Feryns #MODEinOOSTENDE favorieten

G Fashion

0
Download the Belmodo Hotspots App for free!

#MODEinOOSTENDE is terug dit jaar op zaterdag 17 en zondag 18 september 2016. Het is het perfecte moment om Oostende wat beter te leren kennen met onze Belmodo Bloggers.

Belmodo Blogger Lize Feryn heeft een paar adresjes waar zij sowieso even langsgaat als ze in de badstad is. Ze deelt ze maar wat graag met jullie!

Ferm

Bij Ferm gaat Lize langs om leuke decoratie te shoppen voor in haar huis. Het Deense design past er perfect bij de Scandinavische labels. Het is er ook altijd heel erg gezellig om een koffietje te drinken tijdens het winkelen!

Ensor14

Voor een trendy nieuwe outfit gaat Lize naar Ensor14. Zeker voor feestjes vindt ze hier haar ding. De kleren zijn er altijd fun en sowieso uniek. Voor matching schoenen, gaat ze nog eens langs bij Shoes Ensor14.

L'Alchimiste

Een vintage item is onmisbaar in je kleerkast. Als Lize zich nostalgisch voelt, springt ze sowieso eens binnen bij L'Alchimiste. L'Alchimiste verkoopt stukken van 1900 tot nu van alle grote merken zoals Gucci en Chanel

Lily

Als Lize een cadeautje nodig heeft of gewoon een leuke gadget wil, gaat ze langs bij Lily in Oostende. Je vindt er niet alleen leuke kussens en notitieboekjes, maar ook kledij van merken die je nergens anders kan shoppen. Zo spot je Lize sowieso in outfits die je nog bij niemand anders zag. 

Pied de Poule

Om toch wat designers te shoppen, gaat Lize langs bij Pied de Poule in Oostende. Hier vind ze de perfecte outfits voor bohemien inspired outfits, maar ook als ze liever wat meer minimalistisch gekleed gaat.

Vitrine Lulu Store

Een ander hotspot met de stijlvolle designers is Vitrine Lulu Store. De stijl van de winkel matcht volledig met die van Lize, verfijnd yet nonchalant! Ook voor mooie accessoires gaat Lize hier graag langs.

Dat Lize fan is van Oostende, bewees ze ook al tijdens de fotoshoot voor #MODEinOOSTENDE. Kom zeker langs tijdens het shoppingweekend, want misschien kan je Lize wel spotten tijdens één van de vele activiteiten!

Geschreven door Laura De Smet
Fashion
page loaded