Go  >  Katja Retsin’s favo shops in Oostende
Katja Retsin in Oostende

Katja Retsin in Oostende
Foto © Katja Retsin

Katja Retsin’s favo shops in Oostende

G Fashion

Katja Retsin in Oostende

Katja Retsin’s favo shops in Oostende

G Fashion

0
Download the Belmodo Hotspots App for free!

Katja Retsin loves Oostende! Wanneer ze niet in een van haar eigen Close-Upwinkels staat, ontdekt ze graag leuke adresjes in Oostende. Dit zijn haar favorieten.

Presentatrice, blogster, schrijfster van kinderboeken, mama, uitbaatster van vijf kledingwinkels, ... is er iets wat Katja Retsin niet kan? Deze buzzy bee lijkt altijd bezig te zijn, maar ze neemt ook de tijd om te ontspannen. Door te winkelen in Oostende, bijvoorbeeld! 

Katja is dol op mode, wanneer ze niet bezig is met in een van haar Close-Upwinkels, vind je haar misschien wel in L’Oxygène in Oostende. “Het is een echte aanrader. Elke modebewuste vrouw vindt hier haar gading, van casual tot chique, van klassiek tot hip.”

  • L'Oxygène, Leopold II-laan 30 8400 Oostende

Ook bij Pied de Poule is ze regelmatig terug te vinden. “Hier vind je designerkledij voor eigentijdse vrouwen met karakter. Helemaal mijn ding!” 

  • Pied de Poule, Van Iseghemlaan 88 8400 Oostende

Extremely ready for "the time of our lives"! #dirtydancing #nobodyputsbabyinacorner

A photo posted by Katja Retsin (@katjaretsin) on


“Als je op zoek bent naar een stukje geschiedenis voor in je kleerkast, sla dan zeker L'Alchimiste niet over.” Hier spot je de mooiste vintage kledij, zowel nieuw als tweedehands.

  • L'Alchimiste, Leopold II-laan 19 8400 Oostende

Nog zo'n speciale plek is de pop-up van Villa Francine. “Twee dames met liefde voor Oostende hebben het o-zo kenmerkende vogelpatroon van op de terrastegels van het herenhuis als inspiratie gekozen voor een mini-collectie met sweaters, T-shirts, strandlakens, ... Een supertof initiatief!"

  • Villa Francine, Albert I-Promenade 87 8400 Oostende

WE ARE OPEN 😀☀️👍🏽 #popup #villafrancine #day1 #ostend

A photo posted by VILLA FRANCINE (@villafrancine) on


Ze verlaat Oostende nooit zonder nieuwe accessoires. Schoenen en handtassen koopt ze bij Bard'o en Paris Londres, Katja's kinderen worden verwend met spulletjes van Charlie. “Hier vind je een heel ruim aanbod kinder- en jeugdschoenen, met als extraatje ook nog originele accessoires, boekentasjes en sjaals. Ik kan hier uren doorbrengen.”

  • Bard'o, Leopold II-laan 19 Oostende 8400
  • Paris Londres, Adolf Buylstraat 18 8400 Oostende
  • Charlie, Jozef II straat 41 8400 Oostende

Voor Scandinavisch design vind je Katja Retsin bij Ferm, een conceptstore met kledij en interieurspulletjes, leuke gadgets en boeken, en bij Lolotte. “Twee winkels met een prachtig aanbod vol originele producten.”

  • Ferm, Vlaanderenstraat 5 8400 Oostende
  • Lolotte, Christinastraat 44 8400 Oostende

Zin gekregen om Oostende te gaan verkennen? Zak dan op zaterdag 17 september 2016 en zondag 18 september 2016 af naar de Koningin der Badsteden want organiseren Belmodo en Toerisme Oostende voor de derde keer #MODEinOOSTENDE

Geschreven door Yasmine De Wilde
Fashion
page loaded