Go  >  5 x veggie in Antwerpen
Raw Salad Company

Raw Salad Company
Een voorsmaakje van al het lekkers dat deze Raw Salad bar te bieden heeft!
Foto © Raw Salad Company

Raw Salad Company

Raw Salad Company
Het strakke en Scandinavisch getinte interieur van Raw Salad Company.
Foto © Raw Salad Company

Native

Native
Het gezellige authentieke interieur van Native gelegen in een oud Antwerps arbeidershuisje.
Foto © Native

Native

Native
2 heerlijke slaatjes die mij instant doen watertanden.
Foto © Native

Greenway

Greenway
Het restaurant met zijn open keuken en een strak en zeer biologisch & healthy ogend interieur.
Foto © Greenway

Greenway

Greenway
De toog en het overheerlijke menu bij restaurant Greenway. De pikante hamburger of eerder een lichte wrap?
Foto © Greenway

De Broers van Julienne

De Broers van Julienne
Overheerlijke vers gemaakte zoete taartjes en tasty quiches in de vitrine van De Broers van Julienne
Foto © De Broers van Julienne

De Broers van Julienne

De Broers van Julienne
Het huiselijke interieur van De Broers van Julienne. Het lijkt net of we bij hen in de woonkamer genieten van home made maaltijden.
Foto © De Broers van Julienne

5 x veggie in Antwerpen

G Food

5 x veggie in Antwerpen

G Food

0
Download the Belmodo Hotspots App for free!

Vegetarisch gaan eten was lange tijd een eindeloze zoektocht. Cry no more! Eindelijk is er een overvloed aan keuze. Hier spot je onze top 5 in Antwerpen!

Carotterie 2000Nog maar net geopend, maar nu al geliefd door vegetarians, vegan's en mensen die toch af en toe ook een stukje vlees lusten. Bij de Carotterie 2000 kan je terecht voor een healthy ontbijt, maar ook voor een lunch boordevol groentjes en vitaminen.

Deze lady werkt steeds met verse seizoensgroenten waardoor op haar menu constant lekkere, nieuwe gerechtjes staan. Een vegan chickpea curry sandwich of een versgeperst fruit & groentensapje. Deze nieuwe hotspot is ongetwijfeld een nieuwe trekplijster in Antwerpen. 

Raw Salad Company

"Onze deur staat altijd open voor iedereen die kiest voor gezondheid" - Raw Salad Company

Alle slaatjes worden bij Raw Salad Company ter plaatse vers gehakt en gekapt zodat de vitamientjes niet verloren gaan. Gezond eten en leven is tegenwoordig hipper dan ooit. Iedereen wil healthy zijn en zich niet schuldig voelen over een koekje of stukje taart te veel. Dat veggie saai en plain zou zijn is helemaal passé. Dat bewijst dit stulpje in hartje Antwerpen.

Native

Niet enkel onze lunch, maar ook ons avondeten mag tegewoordig niet meer te zwaar op onze maag vallen. Neerploffen in de zetel en een dutje doen als een kleine baby omdat je té opgeblazen bent, vindt niemand leuk. Bij Native kan je zowel lunchen als dineren. Hier is niet alles veggie, maar wel allemaal biologisch dus voor elk wat wils. Sinds kort heeft het restaurant ook een uitnodigend terras pal in het groen. 

Greenway

Finally iets healthy op de Groenplaats. Voorheen was het telkens kiezen tussen ongezond en nog ongezonder. Vanaf nu kan je bij Greenway terecht voor die broodnodige gezonde hap. Veggieburgers, heerlijke pasta's, of gezonde wraps, allemaal stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. De 1ste keer besefte ik niet eens dat de burgers vegetarisch waren. YUM!

De Broers van Julienne

Al sinds 1993 bezorgen de broers en Julienne ons heerlijke en eerlijke gerechten. Bij de Broers kan je lekker lunchen, maar ook gaan dineren. Zowel zoetebekken als salty liefhebbers vinden hier hun meug. Hun taarten wil ik allemaal 1 voor 1 naar binnen werken liefst binnen het uur. Spijtig dat ik deze hotspot niet eerder heb ontdekt. Dringend tijd dat ik daar eens mijn beentjes onder tafel schuif. Who's in

Geschreven door Jan Van Eldere
Food
page loaded