Blog  >  Edito

Het Bucketlist Boek
Het Bucketlist Boek - Elise De Rijck - Lannoo - €14,99
Foto © Lannoo

Mijn bucket list

Het Bucketlist Boek

Mijn bucket list

E Edito

0
Geschreven door Tiany Kiriloff

Deze week zag ik de Antwerpse Elise de Rijck op mijn beeldbuis passeren. Haar 'Het Bucketlist Boek' inspireerde me om mijn eigen lijstje voor dit jaar samen te stellen. Keep on reading!

Elise de Rijck (net 30 geworden) lanceerde onlangs een boek waarin ze haar wildste dromen oplijst en kenbaar maakt wat ze absoluut nog wenst te doen in haar leven. Met 'Het Bucketlist boek' weet ze de harten te veroveren van heel wat mensen en zo staat ze ondertussen op nummer 2 van de boeken top 10.

Ik verzamel al een tijdje mijn dromen in mijn kleine Moleskine (net zoals ik ook bepaalde ‘highlights’ neerpen van baby O). Het zijn  niet zozeer materiële wensen, want die wishlist is oneindig, maar eerder avonturen die ik absoluut wil beleven of goals die ik wil behalen.

I'll tell you what I want, what I really, really want… - Dixit Spice Girls

Uiteraard wil ik heel de wereld rondreizen met mijn kroost en oud worden op een surfplank ergens in Costa Rica. Ik droom ook van een vlotte babbel in het Italiaans en van het Noorderlicht te mogen aanschouwen, maar hierbij mijn 10 ‘wishes’ die ik dit jaar nog wil proberen te realiseren…   

  • Reizen naar L.A., meer bepaald om naar het mekka van de vintage te gaan; de Vintage Rose Bowl Market. Uiteraard heb ik nood aan een vintage buddy in crime om dit reisje tot een goed eind te brengen en hiervoor reken ik op de beschikbaarheid van mijn tegenwoordig druk bezette vriendin Miss E. Ik kidnap ze wel als het zover is. 
  • Op mijn wishlist staat dit jaar ook de Franstalige versie van Belmodo. OUI OUI, c’est parti!
  • Ik wil ook absoluut meer albums maken, ik heb immers 1001 foto’s die staan te popelen om gebundeld te worden.
  • De 20 km van Brussel op woensdag 19 maart 2016 haal ik naar alle waarschijnlijkheid niet meer, mijn trainingsschema is namelijk nog niet helemaal on fleek. Maar hou me in de gaten, want tegen het einde van 2016 zal het ‘run Kirilove run’ zijn.
  • Burning Man’, nuff said… zoek het maar op en hou me maar op de hoogte als je mee wil naar Nevada.
  • Vraag me niet waarom, maar graag zou ik bij mijn lokale boer wat helpen met de oogst, bij voorkeur tijdens het aspergeseizoen… nom nom nom!
  • Een Friends-marathon met massa’s comfort food en genoeg latte‘s. Met 236 afleveringen ben ik ongetwijfeld 2 weken zoet, klinkt geweldig toch?
  • Een cursus fotograferen voor dummies. Ik heb mezelf onlangs getrakteerd op een Canon G7X, maar het toestel en ik lijken elkaar nog niet helemaal te begrijpen.
  • Ik droom ervan ooit blond te zijn, mijn allerliefste hubby verklaart me gek en mijn dierbare kapster Lyza lacht elke keer opnieuw als ik in haar stoel zit en het toch maar niet aandurf. Wacht maar, voor je het weet is het van “I woke up like this”.
  • Met de mini’s terug naar Disneyland Parijs, niet alleen omdat zij er terug om vragen, maar ook omdat ik stiekem nog steeds een klein kind ben en er onwaarschijnlijk leuke herinneringen aan overhoud.
page loaded