Beauty  >  News
Standup Paddle Surfing

Standup Paddle Surfing
Foto © Belmodo

Barre Elisabeth Van Dam

Barre
Elisabeth Van Dam
Foto © Sam Bynens

Zomersporten die je moet ontdekken

B Beauty

Standup Paddle Surfing

Zomersporten die je moet ontdekken

B Beauty

0

De zomer is nog niet helemaal op zijn einde. Je kan dus nog steeds de leukste zomersporten uitproberen. Dit zijn onze favorieten.

Sport is belangrijk, dat valt niet te ontkennen. Het cliché a healthy mind in a healthy body is oh zo waar! Soms lijkt het wel alsof je nooit de sport zal vinden die perfect bij je past. Probeer deze nieuwe zomersporten uit en wie weet vind je wel je ding tussen een van deze uitdagende work-outs.

Barre

Voor velen is een danseressenlichaam, hét ideale lichaam. Ze zijn meestal slank, hebben lange ledematen en zijn toch petite. Hun leven bestaat voornamelijk uit work-outs, waardoor zo'n sterk danseressenlichaam voor jou hoogstwaarschijnlijk enkel een droom blijft. Je kan hun routine natuurlijk wel gedeeltelijk overnemen, barre is hiervoor ideaal. Het is een combinatie van pilates en yoga aan de barre zoals we die kennen in ballet. Deze work-out zou vooral effect hebben op je buikspieren en werkt verstevigend.

Piloxing


Belmodo Blogger Jill Shaw is fan van Piloxing. De combinatie van pilates en boxen traint zowel je conditie, als je spieren. Je draagt tijdens het trainen bokshandschoenen met gewichten waardoor de oefeningen allemaal een stuk zwaarder worden. 

Animal Flow

Bij Animal Flow haal je het beest in je naar boven. Je gaat letterlijk bewegen als dieren tijdens deze fitnesstrend die vooral uit oefeningen op de grond bestaat. Je doet oefeningen in verschillende dierlijke poses op je eigen tempo en niveau. 

SUP


De sportiefste onder onze Belmodo Blogger is nog steeds Jill Shaw. Zij testte een tijd terug ook SUP uit, Standup Paddling. Voor haar was het zoals een tweede natuur aangezien Jill een echt surfchick is. Toeggeven, het is even oefenen, maar eens je de juiste manier gevonden hebt, is het een heel fijne sport. Tijdens deze work-out ga je op een brede surfplank staan en beweeg je jezelf voort doormiddel van een peddel. Het lijkt simpel... tot je effectief op die plank gaat staan!

Hoe je die getrainde spieren na het sporten gezond kan stretchen, ontdek je trouwens tijdens de Belmodo Fit Summit op zaterdag 24 en zondag 25 september 2016. Tickets koop je hier. Tot dan!

Geschreven door Laura De Smet
News
page loaded