Beauty  >  Make-up
Wink it like Audrey Audrey's eye-conic cat-eye

Wink it like Audrey
Audrey's eye-conic cat-eye
Foto © The Fashion Foot

Wink it like Audrey Audrey Hepburn's trick: een extra schuine lijn.

Wink it like Audrey
Audrey Hepburn's trick: een extra schuine lijn.
Foto © Hairstylesweekly

Wink it like Audrey The eye-conic cateye

Wink it like Audrey
The eye-conic cateye
Foto © Hairstylesweekly

Wink it like Audrey Cat-eye, grafische wenkbrouwen en een fluwelen teint ... Less is More

Wink it like Audrey
Cat-eye, grafische wenkbrouwen en een fluwelen teint ... Less is More
Foto © jensbeich

Wink it like Audrey

B Beauty

Wink it like Audrey

Wink it like Audrey

B Beauty

0

Audrey Hepburn is dankzij haar famous cateye een waar eye-con. Dankzij de make-up artiest van Sisley kwam ik het geheimpje achter die wimpers te weten!

Ik ben geen beauty-expert zoals onze Kora-Lee Lust en dus was ik overgelukkig om zo een simpele beauty hack voor een perfecte cateye te ontdekken. Let me share ...

Things I’ve learned from my visit at Sisley:

Ten 1e is de ene cateye de andere niet! Oh nee (knipper knipper met de wimpers)? Nope en dat komt omdat het ene oog het ander niet is. Als je rechte ogen hebt of ogen die meer naar boven afshuinen, kan je met je eyeliner gewoon de plooi van je oog volgen.

MAAR als je ogen eerder naar beneden aflopen, kan je ze dankzij Audrey’s trick visueel liften. Door niet de lijn van je oog te volgen maar een veel schuinere lijn die nog voor het einde van je oog begint, te trekken, wordt je hele blik opgetrokken!

De So intense eyeliner van Sisely is het ideale tool om op zoek te gaan naar de cateye for you. Met de diepzwarte grafische stift kan je soepel, dikke of dunne lijnen trekken. True to Sisley Style is ook dit product tegelijk een verzorging. Dankzij vitamine Peptide worden de haarwortels van je wimpers versterkt en arginine bevordert de groei. Win win.

Misschien je wenkbrauwen nog wat bijwerken met de stift. Een luchtig laagje Phyto-Poudre voor een fluwelen teint die het licht vangt. Meer heb je niet nodig bewijst de krachtige less-is-more-look van Hepburn.

Geschreven door Isabelle Leempoels
Make-up
page loaded