Fashion  >  Wishlist
What to wear for a race day

What to wear for a race day
Foto © Who What Wear

What to wear for a race day?  Een hoed is perfect voor dit event, zoals dit exemplaar van & Other Stories voor € 45,-

What to wear for a race day?
Een hoed is perfect voor dit event, zoals dit exemplaar van & Other Stories voor € 45,-
Foto © & Other Stories

What to wear for a race day?  Ga voor een opvallend shirt. Dit zijden shirt met lippenstiftjes van Saint Laurent is een must have voor volgend seizoen en geeft de nodige funny touch aan je outfit. Dit prachtexemplaar van Saint Laurent Paris is voor € 850,- totally yours.

What to wear for a race day?
Ga voor een opvallend shirt. Dit zijden shirt met lippenstiftjes van Saint Laurent is een must have voor volgend seizoen en geeft de nodige funny touch aan je outfit. Dit prachtexemplaar van Saint Laurent Paris is voor € 850,- totally yours.
Foto © Net-à-Porter

What to wear for a race day?  Je outfit dat rock 'n roll-gevoel geven? Met een leren jasje bijvoorbeeld, zoals dit korte model van Zara voor € 49,95-.

What to wear for a race day?
Je outfit dat rock 'n roll-gevoel geven? Met een leren jasje bijvoorbeeld, zoals dit korte model van Zara voor € 49,95-.
Foto © Zara

What to wear for a race day?  Wear some classic black pumps, zoals deze van Mango, voor € 89,99-.

What to wear for a race day?
Wear some classic black pumps, zoals deze van Mango, voor € 89,99-.
Foto © Mango

What to wear for a race day?  Een skinny jeans is altijd een goed idee. Ga voor een wit exemplaar. Dit model van H&M heb je al voor € 29,99-.

What to wear for a race day?
Een skinny jeans is altijd een goed idee. Ga voor een wit exemplaar. Dit model van H&M heb je al voor € 29,99-.
Foto © H&M

What to wear for a race day?  Een toffe clutch maakt je outfit af. Deze color block in zwart en wit vind je op Asos en kost € 20,74-.

What to wear for a race day?
Een toffe clutch maakt je outfit af. Deze color block in zwart en wit vind je op Asos en kost € 20,74-.
Foto © Asos

What to wear for a race day?  Speciaal voor het Grand Prix F1-event in Spa Francochamps ontwierp Martini in samenwerking met het Franse label MissBibi een exclusieve armband ter waarde van € 145,-.

What to wear for a race day?
Speciaal voor het Grand Prix F1-event in Spa Francochamps ontwierp Martini in samenwerking met het Franse label MissBibi een exclusieve armband ter waarde van € 145,-.
Foto © Martini

What to wear for a race day?

F Fashion

What to wear for a race day

What to wear for a race day?

F Fashion

0

Spa Francorchamps gaat dit weekend opnieuw van start. Nog geen outfit? Wij geven je some tips & tricks.

Racen is meestal iets voor the boys. En al die boys hebben vaak een knappe madam aan hun zijde, waar ze heel fier op zijn. Als hun lady uitblinkt in the crowd gaat hun hart sneller slaan en hebben ze het gevoel dat de race al half gewonnen is. 

Dit weekend gaat de Grand Prix F1 in Spa Francorchamps opnieuw van start. De race girls onder ons kijken er al weken naar uit. Nog geen gepaste outfit voor het evenement? No worries, Belmodo to the rescue!

What to wear to a race day? Moeilijke vraag. De kleedjes in jouw kast zijn ofwel te kort voor dit soort event of van een lengte die te lang is om er nog fancy genoeg uit te zien. 

Subtiliteit is key. Opvallen tussen de menigte doe je niet op een schreeuwerige manier, maar met een elegante outfit die toch genoeg lef uitstraalt. Tip: ga voor een combo met classic zwart en wit en voeg er een rock touch aan toe.

Outfit: check.

Drinks: dubbel check! Dit weekend kan je genieten van verfrissende drankjes tijdens het bekijken van de Grand Prix F1. Martini stelt zijn bar open met Terrazza Martini in Luik, waar je trouwens onze vorige guest editor Frank Symons, Martini ambassador, kan spotten. 

He owns the race track, you own the race day outfit.

Geschreven door Hélène Maes
Wishlist
page loaded