Beauty  >  Skin care
What to do with acne als je 20 bent

What to do with acne als je 20 bent
Foto © Clinique

Clinique facial soap - € 16,20 Deze Clinique zeep is een lifesaver! Was je gezicht 2 keer per dag met deze soap om je gezicht te reinigen en te herstellen. No more vettige huid vanaf nu, which means no spots!

Clinique facial soap - € 16,20
Deze Clinique zeep is een lifesaver! Was je gezicht 2 keer per dag met deze soap om je gezicht te reinigen en te herstellen. No more vettige huid vanaf nu, which means no spots!
Foto © Ici Paris XL

Sudocrem - Te koop bij je plaatselijke apotheek Zinkzalf wordt vooral gebruikt om op de billetjes van de allerkleinsten te smeren. Vanaf nu is deze ook onze beste vriend want deze zalf zorgt ervoor dat de rode huid op ons gezicht wat verzacht.

Sudocrem - Te koop bij je plaatselijke apotheek
Zinkzalf wordt vooral gebruikt om op de billetjes van de allerkleinsten te smeren. Vanaf nu is deze ook onze beste vriend want deze zalf zorgt ervoor dat de rode huid op ons gezicht wat verzacht.
Foto © Sudocrem

Vichy Normaderm anti-onzuiverheden dagcrème - Te koop bij je plaatselijke apotheek Deze Vichy dagcrème is er eentje die ik zeker eens wil uitproberen. Op het internet vind je enkel en alleen maar positieve commentaren over deze crème. Ze verzorgt en herstelt de huid.

Vichy Normaderm anti-onzuiverheden dagcrème - Te koop bij je plaatselijke apotheek
Deze Vichy dagcrème is er eentje die ik zeker eens wil uitproberen. Op het internet vind je enkel en alleen maar positieve commentaren over deze crème. Ze verzorgt en herstelt de huid.
Foto © Vichy

Hyséac SOS pasta Uriage - € 9,99 Deze Uriage SOS pasta is perfect wanneer je opkomende spots ontdekt op je gezicht en je het uitbreken wilt voorkomen! Wrijf wat van deze pasta over de opkomende boosdoeners voor je gaat slapen en in de morgen is het puistje miraculeus verdwenen, hoera!

Hyséac SOS pasta Uriage - € 9,99
Deze Uriage SOS pasta is perfect wanneer je opkomende spots ontdekt op je gezicht en je het uitbreken wilt voorkomen! Wrijf wat van deze pasta over de opkomende boosdoeners voor je gaat slapen en in de morgen is het puistje miraculeus verdwenen, hoera!
Foto © Uriage

Oral-B tandenpasta - € 2,55 Je gelooft het of niet, maar tandenpasta is het wondermiddel tegen puisten! Smeer voor het slapengaan wat pasta over je onzuiverheden en in de morgen is de huid waar je wat toothpaste hebt gesmeerd helemaal uitgedroogd. Let wel op, niet op een open wonde wrijven want het prikt!

Oral-B tandenpasta - € 2,55
Je gelooft het of niet, maar tandenpasta is het wondermiddel tegen puisten! Smeer voor het slapengaan wat pasta over je onzuiverheden en in de morgen is de huid waar je wat toothpaste hebt gesmeerd helemaal uitgedroogd. Let wel op, niet op een open wonde wrijven want het prikt!
Foto © Kruitvat

What to do with acne als je 20 bent

B Beauty

What to do with acne als je 20 bent

What to do with acne als je 20 bent

B Beauty

0

Last van onzuiverheden? We have the solution!

Niets is erger dan 's morgens opstaan en het eerste wat je in de spiegel in het midden van je voorhoofd ziet, een puist is. Ha-te-lijk!

Liefst van al zou ik dan terug in mijn bed willen duiken en allesbehalve de buitenwereld onder ogen komen. But unfortunately we have obligations...

So, what do we do? Wat je zeker niet mag doen, is beginnen duwen en krabben! It only makes it worse, believe me. De volgende 5 producten zijn de redders in nood tijdens deze hel.

Geschreven door Delphine Casier
Skin care
page loaded