Fashion  >  Trends


Foto © iiiinspired


Foto © Onedio


Foto © VogueItalia


Foto © fashionising


Foto © wheretogetit


Foto © iiiinspired


Foto © HarpersBazaar


Foto © fashionising


Foto © deuxhommes


Foto © OpeningCeremony

We’re here, we’re Sheer! Get used to it!

F Fashion

We’re here, we’re Sheer! Get used to it!

F Fashion

0

Uiteindelijk draait de smaakvolle sheer look all about combineren. Wij geven je de tips & tricks mee zodat jouw silhouet mooi in evenwicht is.

Groot was mijn verbazing toen ik aankwam op de Belmodo headquarters, waar BelmodoLars vrolijk in een spannende salopette met minishort rondhuppelt, freelancer Laura je trots (and rightfully so) haar La Fille d’O lingerie showt en freelancer Jan een abonnement heeft op de hashtag #freethenipple; dat ik een stortvlooed opmerkingen kreeg over mijn nieuwe jurk.

Ja mijn nieuwe kleedje, met lange mouwen (might I add) was quite see through ... En ja natuurlijk had mijn moeder al fronsend gevraagd of ik zo over straat ging lopen en ook mijn vriendje had zijn bezorgingen geuit. 

Bij gebrek aan schaamte en een full length spiegel ben ik toch vrolijk vertrokken. Maar wanneer je dan zelfs van de freethinkers van de redactie een opgetrokken wenkbrauw ziet, ga je toch eens second guessen ...

Was het een gebrek aan tastefull lingerie? I beg your pardon! Absoluut niet! Was the dress ook nog mini-pinie, nope zelfs lange mouwen dus. 

Je kan gerust een sheer piece aandoen en ermee buiten komen of zelfs gaan werken zonder een opmerking van HR te krijgen. Out of the closets and into the streets! Mijn grote fout was waarschijnlijk dat top and bottom doorschijnend waren. Enkel een blouse die wat minder aan de verbeelding overlaat is al een beter idee. Gecombineerd met een lange broek en een crop top kan je met die sheer blouse overal komen. 

Enkel een doorschijnende back can do the thrick, als je eens die mooie backline van je nieuwe bralette wilt tonen. Desnoods met een vestje over tijdens de office-uren.

Layering is ook een hack to bring your sheer game to the next level! Draag een blazer over je doorzichtige hemd en toon zo enkel een hint van sheer. Of combineer je volledige see-through dress met een donkere short/rok en crop top eronder. Op het strand is een bikini meer als voldoende.

Geperforeerde stoffen kunnen ook een leuk alternatief zijn. Ze tonen iets minder duidelijk what lays beneath, maar laten wel een sneak peak toe van de bijvoorbeeld de kleur van je undergarments.

Tips and tricks, maar uiteindelijk moet je zelf maar beslissen waar jouw sheer boundaries liggen!

Als jij je perfectly comfortable voelt in een no nonsense full sheer dress, then you go show girl!

Waarom zou Kate Moss er eenje mogen dragen - zonder bralette nota bene - en wij gewonen stervelingen niet?

We’re here, we’re Sheer! Get used to it!

Geschreven door Isabelle Leempoels
Trends
page loaded