Beauty  >  Make-up
Wat zit er in je strandtas? faire la crêpe!

Wat zit er in je strandtas?
faire la crêpe!
Foto © Urban Outfitters

Wat zit er in je strandtas? Strandtas: check!

Wat zit er in je strandtas?
Strandtas: check!
Foto © Belmodo

Wat zit er in je strandtas? sun protection: check!

Wat zit er in je strandtas?
sun protection: check!
Foto © Isdin

Wat zit er in je strandtas? Bronzer: check!

Wat zit er in je strandtas?
Bronzer: check!
Foto © Lancaster

Wat zit er in je strandtas? After Sun: check!

Wat zit er in je strandtas?
After Sun: check!
Foto © Yves Rocher

Wat zit er in je strandtas? Water: check!

Wat zit er in je strandtas?
Water: check!
Foto © Marie-Stella-Maris

Wat zit er in je strandtas? Spray: check!

Wat zit er in je strandtas?
Spray: check!
Foto © Evian

Wat zit er in je strandtas? Lippenverzorging: check!

Wat zit er in je strandtas?
Lippenverzorging: check!
Foto © Louis Widmer

Wat zit er in je strandtas?

B Beauty

Wat zit er in je strandtas?

Wat zit er in je strandtas?

B Beauty

0

Haal jij Phoebe Buffay-gewijs ook af en toe en levende goudvis uit je handtas? Of ben je meer aan de praktische kant? Maakt niet uit zolang je deze strand essentials maar niet vergeet!

Dagje strand gepland? Hier volgt een waterdicht plan richting zorgeloos zonnen. We kennen allemaal dat moment waarop je net aankomt op een godvergeten stukje strand, de eerste zilte zeelucht inademt, klaar om niets anders te doen dan als een zeester op het zand te liggen en dat je je dan plots realiseert dat je je badpak, zonnecrème of boyfriend vergeten bent en je mood zinkt als een anker naar de bodem. 

Toegegeven dat was het worst case scenario, maar er zijn ook kleine dingen die je liever niet wil missen op je perfecte getaway. Met deze checklist op zak, kom je hopelijk al een heel eind. Stap 1: een pracht van een strandtas ... heb je de Belmodo strandtas al gezien by the way? Daarmee kan je alvast het vakje stijl al afvinken! 

Aangezien we de eighties en de bijhorende oranje huidtint gepasseerd zijn, is het belangrijkste item in je strandtas een stevige zonnecrème. De redactie is alvast fan van de Isdin Fotoprotector Active Oil, factor 30 met pigmentversterker, zo kan je op een verantwoorde manier aan je tint werken.

Wil je er zeker van zijn dat je gezicht er sunkissed uit ziet, maar tegelijk beschermd is tegen UV-straling, dan heef Lancaster 1 compacte oplossing voor jou! De Sun Face Compact.

In een onbewaakt moment eventjes helemaal weggedut en niet op tijd die tweede laag zonnecrème aangebracht? Pak dan het Yves Rocher aftersun hydrogel Masker mee. Zo kan je je huid hydrateren en kalmeren en de schade beperken.

Vergeet zelf ook niet te hydrateren! Prends un bain intérieur, zoals ze zeggen. Water is water, maar dankzij een mooi design flesje lijkt je dorst toch altijd iets groter. Van de prachtige Marie-Stella Maris flesjes zal je zeker genoeg drinken.

Last van oververhitting, maar lijkt de zee nog net iets te ver? Verfris je zelf dan met de Evian Spray

Vergeet je lippen niet, want door de hitte en de zoute lucht zijn ze het eerste slachtoffer van uitdroging. De Lipverzorging van Louis Widmer beschermt tegen UV-straling en voedt de lippen met vitamine E die beschermt tegen de invloeden van vrije radicalen.

Ziezo, nu enkel je strandlaken, extra ondergoed en een plastiek zakje voor je natte badpak niet vergeten en je bent klaar om niets anders te doen dan ‘faire la crêpe’.

Geschreven door Isabelle Leempoels
Make-up
page loaded