Beauty  > 
Quick hair updo

Quick hair updo
Foto © hairstyles.itlacapital

Classy bun met haardonut

Classy bun met haardonut
Foto © nadyana

Messy bun

Messy bun
Foto © chitchatontherocks

Messy bun voor korte kapsels

Messy bun voor korte kapsels
Foto © teenvogue

Droogshampoo van Schwarzkopf Verkrijgbaar in de supermarkt voor  €3,99

Droogshampoo van Schwarzkopf
Verkrijgbaar in de supermarkt voor €3,99
Foto © haarcentrum

Tara Reid

Tara Reid
Foto © excite

Sea Salt Spray van John Frieda Verkrijgbaar in de supermarkt voor €10.99

Sea Salt Spray van John Frieda
Verkrijgbaar in de supermarkt voor €10.99
Foto © kruidvat

Beachy waves met Sea Salt Spray

Beachy waves met Sea Salt Spray
Foto © theurbanhomestaed

Updo’s for lazy girls

B Beauty

Quick updo's for lazy girls

Updo’s for lazy girls

B Beauty

0

Dit zijn de leukste quick and easy hair updo's die je dag kunnen redden.

We kennen het allemaal: de wekker gaat af maar die snoozebutton ziet er weer zo onweerstaanbaar uit. Wanneer je een halfuur later wakker wordt, is je mirrortime natuurlijk al heel wat geslonken. Voor dit soort noodsituaties is het altijd handig om een aantal quick hair updo’s voorhanden te hebben die je kunnen redden wanneer je er snel presentabel moet uitzien. 

Gelukkig zijn er heel wat meisjes die zo nu en dan deze struggle ondergaan, en loopt het internet ondertussen over van de handige tutorials die enkele hairdo’s stap voor stap demonstreren.

Bun

De bun is momenteel weer helemaal in is. Je kan de paardenstaart hoog op je hoofd of net laag in je nek dragen. Kies uit lekker strak en classy of eerder los en nonchalant. Voor meisjes die niet gezegend zijn met een natuurlijke bos dikke lokken kan een haardonut de ideale oplossing zijn. 

Ponytail

Een andere safe way to go is the ponytail, die al eeuwig meegaat maar nooit verveelt. Ook deze kan je op verschillende manieren dragen. Ben je een geboren rockchick en draag je ze graag hoog op je hoofd? Of ben je eerder klassiek ingesteld en hou je het liever simpel met een staart op middelhoogte? Alles kan!

Onderstaande tutorial toont 7 verschillende manieren om snel een ponytail te maken, eentje voor elke dag. Easy does it!


Curls everywhere

Geen zin om je haar op te steken? Niet getreurd! Los kan je haar er ook fabulous uitzien. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een borstel, een krultang en wat haarspray.

Met een borstel maak je je haar wat wilder door het omgekeerd te kammen, of je kan er ook een paar slordige krullen in leggen met een krultang. Daarna werk je het af met wat haarspray en klaar! Een extra secret tool die je kan gebruiken om je haar langer in vorm te houden is droogshampoo. Breng aan op droog haar voor je er krullen in brengt, en het zal er langer goed uitzien.

Beach waves

Wil je eruit zien alsof je elke dag op het strand vertoeft? Dan is Sea Salt Spray wat je nodig hebt! Dit wondermiddeltje breng je best aan op nat haar net voor je gaat föhnen. Ook vlak voor je je haar krult kan je deze aanbrengen, wat ervoor zal zorgen dat de krullen langer in vorm blijven. Niet alleen zorgt de kokosgeur voor een exotische sfeer, door de beachy waves in je haar zal het ook echt lijken alsof je net van je surfplank bent gekropen. Who needs to know?

 

Geschreven door Anaïs Lybaert
page loaded