Beauty  >  Make-up
Trend: Perzikkaakjes

Trend: Perzikkaakjes
Foto © Jamie Nelson

Trend: Perzikkaakjes Magic Powder Blush – Peach Glow van Rituals, € 16,5

Trend: Perzikkaakjes
Magic Powder Blush – Peach Glow van Rituals, € 16,5
Foto © Rituals

Trend: Perzikkaakjes Baked Blush Romance van BE Creative, € 11, 95

Trend: Perzikkaakjes
Baked Blush Romance van BE Creative, € 11, 95
Foto © BE Creative

Trend: Perzikkaakjes Loose Mineral Blush van Cent Pur Cent, € 29,99

Trend: Perzikkaakjes
Loose Mineral Blush van Cent Pur Cent, € 29,99
Foto © Cent Pur Cent

Trend: Perzikkaakjes

B Beauty

Trend: Perzikkaakjes

Trend: Perzikkaakjes

B Beauty

0

Sommige vrouwen hebben altijd een natuurlijk blosje op hun wangen, anderen kunnen daar alleen maar van dromen. Gelukkig kan je met blush hetzelfde effect bekomen.

Met een tikkeltje blush zie je er meteen gezonder en jonger uit. Momenteel is vooral perzik populair bij de blushes, een kleur die goed bij lichtere huidskleuren past. Wij zochten alvast enkele perzikkleurige blushes voor jou uit:

De Magic Powder Blush Peach Glow van Rituals is verrijkt met de edelsteen Amethist, die zorgt voor innerlijke rust en creativiteit. Ze ontspant de huid en maakt ze glad en soepel. De blush is bovendien parabeen- en parfumvrij.

De formule van Baked Blush van BE Creative zorgt dan weer voor een luchtige applicatie: je kan de kleur laag na laag opbouwen.

Ten slotte is de Loose Mineral Blush van Cent Pur Cent een echte aanrader. De cosmeticalijn van visagiste Caroline Rigo werd nog maar net gelanceerd en bestaat uit 100% natuurlijke mineralen. De blush bezorgt je een natuurlijke stralende look.

Let op, er bestaan verschillende soorten blush voor verschillende huidtypes: blush in poedervorm is geschikt voor een normale of gemengde huid, een crème blush gebruik je op een droge huid en een 'cheek stain' gel blush is bedoeld voor een vette huid. Choose wisely!

Geschreven door Babs Gabriel
Make-up
page loaded