Fashion  >  Wishlist
To have this fall : Ankle boots

To have this fall : Ankle boots
Foto © Le21eme

Chelsea Leather Boots - € 110 Ga voor een Londen girl look met deze Chelsea boots van & Other Stories. Combineer deze met een leather perfecto en ripped pants in all black.

Chelsea Leather Boots - € 110
Ga voor een Londen girl look met deze Chelsea boots van & Other Stories. Combineer deze met een leather perfecto en ripped pants in all black.
Foto © & Other Stories

Massimo Dutti lederen enkel laarzen - € 135 Je hoeft niet altijd te gaan voor een hakje. Enkellaarzen zijn ook tof met een platte zool zoals deze boots van Massimo Dutti. Draag met een lange jas en je past perfect in the masculin trend this fall.

Massimo Dutti lederen enkel laarzen - € 135
Je hoeft niet altijd te gaan voor een hakje. Enkellaarzen zijn ook tof met een platte zool zoals deze boots van Massimo Dutti. Draag met een lange jas en je past perfect in the masculin trend this fall.
Foto © Massimo Dutti

Isabel Marant Étoile suède ankle boots - € 370 Jaar na jaar, we blijven maar verliefd op deze dicker boots van Isabel Marant. Deze zijn op hun best met een boyfriend jeans en fuzzy coat.

Isabel Marant Étoile suède ankle boots - € 370
Jaar na jaar, we blijven maar verliefd op deze dicker boots van Isabel Marant. Deze zijn op hun best met een boyfriend jeans en fuzzy coat.
Foto © Net-a-Porter

Dries van Noten suede ankle boots - € 545 De blokhak is dit seizoen helemaal terug van weggeweest, wij zijn alvast grote fan! Draag deze booties met een opgerolde jeans waardoor je je enkels ziet.

Dries van Noten suede ankle boots - € 545
De blokhak is dit seizoen helemaal terug van weggeweest, wij zijn alvast grote fan! Draag deze booties met een opgerolde jeans waardoor je je enkels ziet.
Foto © MyTheresa

Sam Edelman leopard-print ankle boots - € 170 Ik garandeer je, deze winter is leopard hot! Vooral als het in de vorm van een laarsje verkrijgbaar is. Draag deze eye catching boots met een total grey outfit & oversized coat en je bent helemaal on trend.

Sam Edelman leopard-print ankle boots - € 170
Ik garandeer je, deze winter is leopard hot! Vooral als het in de vorm van een laarsje verkrijgbaar is. Draag deze eye catching boots met een total grey outfit & oversized coat en je bent helemaal on trend.
Foto © Net-a-porter

Zara lederen laartjes met hak - € 59,95 As we told you already, bordeaux is hot this fall! Ga voor een basic outfit in 1 kleur en werk af met deze booties om je outfit that pop of color te geven.

Zara lederen laartjes met hak - € 59,95
As we told you already, bordeaux is hot this fall! Ga voor een basic outfit in 1 kleur en werk af met deze booties om je outfit that pop of color te geven.
Foto © Zara

To have this fall: Ankle boots

F Fashion

To have this fall : Ankle boots

To have this fall: Ankle boots

F Fashion

0

Enkellaarzen zijn een must have voor fall. Dit zijn onze favorieten.

Fall is het perfecte seizoen om die enkellaarzen terug uit de kast te halen. Ga voor een classic look en pak uit met een eye catching bootie! De focus mag ook eens ergens anders op liggen. And which girl doesn't like shoes?!

Wij hebben onze 6 favoriete boots voor jou op een rijtje gezet. Let's enter shoe heaven!

Geschreven door Delphine Casier
Wishlist
page loaded