Fashion  >  News
Tiany houdt het warm in haar favo Uniqlo-jas Jas Uniqlo

Tiany houdt het warm in haar favo Uniqlo-jas
Jas Uniqlo
Foto © Uniqlo

Tiany houdt het warm in haar favo Uniqlo-jas Tiany in haar Ultra Light Down jas

Tiany houdt het warm in haar favo Uniqlo-jas
Tiany in haar Ultra Light Down jas
Foto © Dirk Alexander

De Ultra Light Down van Uniqlo Women Ultra Light Down vest - € 49,90

De Ultra Light Down van Uniqlo
Women Ultra Light Down vest - € 49,90
Foto © Uniqlo

De Ultra Light Down van Uniqlo Women Ultra Light Down Stretch Parka - € 69,90

De Ultra Light Down van Uniqlo
Women Ultra Light Down Stretch Parka - € 69,90
Foto © Uniqlo

De Ultra Light Down van Uniqlo Women Ultra Light Down Jacket - € 69,90

De Ultra Light Down van Uniqlo
Women Ultra Light Down Jacket - € 69,90
Foto © Uniqlo

Tiany houdt het warm in haar favo Uniqlo-jas

F Fashion

Tiany houdt het warm in haar favo Uniqlo-jas

Tiany houdt het warm in haar favo Uniqlo-jas

F Fashion

0

De Ultra Light Down jas van Uniqlo is Tiany's nieuwe favo jas en wij snappen helemaal waarom!

Tijdens deze koude dagen spot je onze Belmodo Blogger Tiany Kiriloff vaak in een Ultra Light Down jas van Japans kledinglabel Uniqlo. Ze draagt het vederlichte vestje als extra laag onder haar jas om zichzelf warm te houden of gewoon als blazer. “De Ultra Light Down is een heel veelzijdige jas die even flexibel is als ikzelf”, legt Tiany uit. “Als mommy on the go moet ik mij constant aanpassen aan elke situatie. Het veelzijdige karakter van het jasje sluit perfect aan bij mijn drukke leven. Kortom: de ideale jas voor de actieve vrouw die constant swapt tussen haar carrière en familie.”

Afhankelijk van de gelegenheid wisselt Miss T. af tussen een parka, gewone jas, bodywarmer of compact jasje zonder kraag. Haar parka draagt ze bijvoorbeeld vooral tijdens het weekend om op stap te gaan met de kinderen. Het compacte jasje behoort dan weer standaard tot haar dagelijkse outfit als extra laagje. De bodywarmer is ideaal om naar de hockeylessen van haar mini-me’s te dragen.

Tiany is al jaren fan van het Japanse casual wear label. Ze ontdekte Uniqlo 7 jaar geleden in New York. Daar werd ze meteen verliefd op de ‘Heattech’-lijn met thermisch ondergoed. Bovendien is Miss T. helemaal weg van de truien van Uniqlo. Je vindt ze in alle mogelijke kleuren. En nu is de Ultra Light Down jas dus haar nieuwe favoriet.

De Ultra Light Down jassen van Uniqlo zijn een sterk staaltje revolutionaire Japanse technologie. De jasjes zijn vederlicht – ze wegen niet meer dan een krant! – en zijn gemaakt van ultrafijn nylondraad. Het waterafstotend materiaal en premium dons houden je in alle weersomstandigheden droog en warm. Bovendien kun je de jassen gemakkelijk opbergen in het bijbehorende draagtasje.

Wil je zelf de veelzijdigheid en het zalige draagcomfort van de Ultra Light Down ervaren? Spring dan zeker eens langs bij de prachtige Uniqlo store in Antwerpen. De ULD-jas wordt ongetwijfeld je nieuwe favoriet! 

Op donderdagavond 10 maart 2016 organiseert Uniqlo een styling shopping night met Tiany Kiriloff en Jon The Gold. Die avond shop je alles aan 20% korting en krijg je op het einde van de styling shopping night een goodiebag. Zie je een gezellig en fashionable avondje met stylingadvies wel zitten? Hou dan alvast de wedstrijdpagina van Belmodo in de gaten, want jij kan er bij zijn!

Geschreven door Laura Deboel
News
page loaded