Fashion  >  News
The Chanel Couture Kid Hudson, Cara en Karl Kid

The Chanel Couture Kid
Hudson, Cara en Karl Kid
Foto © The NY Post

The Chanel Couture Kid Hudson on the runway

The Chanel Couture Kid
Hudson on the runway
Foto © Rex

The Chanel Couture Kid Karl Lagerfeld en petekind Hudson Kroenig

The Chanel Couture Kid
Karl Lagerfeld en petekind Hudson Kroenig
Foto © Chanel

The Chanel Couture Kid Hudson and dad Brad

The Chanel Couture Kid
Hudson and dad Brad
Foto © Rex

The Chanel Couture Kid The Chanel Couture Kid

The Chanel Couture Kid
The Chanel Couture Kid
Foto © nymag

The Chanel Couture Kid Hudson op de Chanel campagne met Cara en Pharell

The Chanel Couture Kid
Hudson op de Chanel campagne met Cara en Pharell
Foto © Chanel

The Chanel Couture Kid Hudson voor Chanel

The Chanel Couture Kid
Hudson voor Chanel
Foto © Chanel

The Chanel Couture Kid

F Fashion

The Chanel Couture Kid

The Chanel Couture Kid

F Fashion

0

Met wie zou je liever van leventje ruilen dan met Choupette, Karl Lagerfeld's number one object of affection?

Met wie zou je liever van leventje ruilen dan met Choupette, Karl Lagerfeld's number one object of affection? Right, niemand. Maar Hudson Kroenig komt toch al een beetje in de buurt. Meet The Couture Kid, the fashion elite’s latest darling.

De 7-jaar oude blonde Chanel boy (not the purse ladies) is al vanaf zijn geboorte gezegend. Niet alleen met zijn model looks, maar ook door zijn peetvader ... niemand minder dan Karl Lagerfeld zelve.

Hoe komt het nu dat je je als 3-jarige opeens op de catwalk van Chanel bevindt? Dat je Lagerfeld ‘Uncle Karl' mag noemen? En overspoeld wordt met custom-made Chanel en Fendi outfits? Daar zit Dad Brad voor iets tussen, Brad Kroenig is al jaren de muze van Lagerfeld, de designer wijdde zelfs een boek en een tentoonstelling aan zijn male muse.

Brad Koenig kan gerust zeggen dat hij zijn carrière aan Karl Lagerfeld te danken heeft en uit dankbaarheid gaf hij Karl zijn firstborn (grapje, hij is gewoon de peter). Nu ja gewoon, ondertussen dineert The Couture Kid met Rihanna en Anna Wintour, staat hij op campagnebeelden naast Cara Delevingne en Pharrell Williams en heeft hij catwalk babysitters als Gisele Bündchen ...

“The thing is that he loves to model, and I think he could have a bigger career than his father. His face is open like a window. There is something like sunshine in it, like Mary Pickford when she was just starting out. But he also has a certain melancholy like what one sees in the Chaplin films. In a way he is beyond fashion, but he loves it.” - Karl Lagerfeld

Na zo een raving revue klinkt het alsof de enige concurrentie voor Hudson Koenig van Choupette kan komen. Maar daar heeft deze ambitiueze jongen ook al aan gedacht. Telkens hij een cadeautje van godfather Karl krijgt, bedankt hij Karl met een doos vol speeltjes voor Choupette.

Geschreven door Isabelle Leempoels
News
page loaded