Beauty  >  Skin care
The battle met cellulite continues

The battle met cellulite continues
Foto © Celineschh

The battle met cellulite continues

The battle met cellulite continues
Foto © Lierac

The battle met cellulite continues

The battle met cellulite continues
Foto © Lierac

The battle met cellulite continues Body Strategist Patches

The battle met cellulite continues
Body Strategist Patches
Foto © Comfort Zone

The battle met cellulite continues

B Beauty

The battle met cellulite continues

The battle met cellulite continues

B Beauty

0

Het is dan wel bijna eind augustus, we strijden nog steeds tegen die vervelende cellulite-bubbeltjes. The battle gaat verder!

We hadden onszelf écht voorgenomen om dit jaar op tijd te beginnen smeren en sporten om die perfecte zomerbillen te kunnen showen, maar reality bites (en wij bijten gewoon heel graag in die calorierijke donut!) en onze billen zijn nog net niet zo strak als we ze zouden willen.

Gelukkig staat opgeven niet in ons woordenboek. We blijven gewoon gaan! Als het ons niet meer lukt om deze zomer onze billen te showen, dan pronken we toch gewoon de hele herfst en winter met onze peachy bottoms in loeistrakke jeans?  

Smeren, smeren, smeren

Anti-celluliteproducten klinken altijd veelbelovend, maar Lierac gaat nog een stap verder! Zij beloven niet alleen om cellulite en vetophopingen te verminderen en je huid steviger en veerkrachtiger te maken, maar ze claimen zelfs dat ze je lichaam volledig kunnen veranderen via een unieke 4D-morphingtechniek.

Door het afslankconcentraat Lierac Body Slim te combineren met een speciale massagetechniek kan je je hele figuur fijner en strakker maken. Een hele lichaamsverandering dankzij een enkel product? Yes please!

Heb je geen sexy masseur bij de hand of ben je stiekem te lui om jezelf elke dag te masseren? Dan is de Body Strategist Patch iets voor jou! De Body Strategist-lijn van Comfort Zone bestaat voor 98% uit natuurlijke producten en beloven de huid steviger en strakker te maken.

De Body Strategist Patches breng je gewoon aan op de huid, waarna ze 24 uur lang werkzaam zijn. In plaats van een of twee keer per dag een hoge concentratie product aan te brengen op de huid, zorgen de patches ervoor dat het product de hele dag lang in gelijkmatige dosissen wordt verdeeld over je probleemzones.  

Sporten, sporten, sporten

Eerlijk is eerlijk: je mag nog zoveel smeren als je wil, als je de hele dag in de zetel blijft zitten dan blijft je cellulite waarschijnlijk ook gewoon waar hij is. It's time to move-it, move-it!

Ga lopen, zwemmen of dansen, of surf naar Cellulite Removal Tube voor oefeningen die je probleemzones heel doelgericht aanpakken. Het is even zweten, maar he, achteraf ben je vast dubbel zo trots op je curvy humps!  


Shoppen, shoppen, shoppen

Je cellulite bestrijden door te shoppen? Wel als je de Cellulite Control-panty van Falke in je winkelwagentje gooit!

De Falke Leg Aesthetics-lijn wordt uitgebreid met kousen en een broekje die cellulite kunnen bestrijden, je huidstructuur verbeteren en het bindweefsel verstevigen. De broekjes zijn gemaakt van een speciale mazenstructuur die zorgt voor constante micromassages, waardoor cellulite wordt aangepakt terwijl je zelf met andere dingen bezig bent. Een droom voor drukke ladies zoals wij!   

Geschreven door Yasmine De Wilde
Skin care
page loaded