Fashion  >  Looks
Fashion films om naar uit te kijken Films zijn al jaren inspirerend materiaal voor ons fashionista's

Fashion films om naar uit te kijken
Films zijn al jaren inspirerend materiaal voor ons fashionista's
Foto © Nerdist

Ab Fab Fashion Highlights Patsy and Edina posing

Ab Fab Fashion Highlights
Patsy and Edina posing
Foto © 3news

5 redenen waarom wij van Ab Fab houden

5 redenen waarom wij van Ab Fab houden
Foto © Absolutely Fabulous

Premiere Absolutely Fabulous Edina & Patsy

Premiere Absolutely Fabulous
Edina & Patsy
Foto © Movie pilot

Style file: Absolutely Fabulous

F Fashion

Fashion films om naar uit te kijken

Style file: Absolutely Fabulous

F Fashion

0

Absolutely Fabulous is echt wel heel fabulous. Als je naar de film gaat kijken, hou dan zeker de (te) gekke outits in het oog!

Absolutely Fabulous is al jaren de favoriete serie van vele Britten. In juli ging de eerste film in première en vanaf woensdag 21 september 2016 kunnen we hier in België meegenieten van de grappen en grollen van Edina en Patsy. Die hilarische situaties gebeuren dan ook nog eens in fantastische outfits!

Prints all over the place

Eén ding kunnen Edina en Patsy als de beste: prints combineren met nog veel meer prints. Wees niet bang om een dierentekening samen met streepjes te dragen. Het kan allemaal!

Wees trots op je thuisland

Edina en Patsy dragen volop Britse designers. Mulberry, Vivienne Westwood, Alexander McQueen en nog heel wat high-end ontwerpers. De stylisten gaven ook onbekendere designers de kans om in de schijnwerpers te staan waardoor je een mooie mix van stijlen terugvindt in de film. Daar kunnen wij hier in België wel van leren! Toon dat je een trotse Belg bent en ga toch eens voor een Belgische ontwerper.

Kleed je naar je gevoel

Heb je zin om je te kleden als twintiger? Of toch liever als dertiger? Zin in een strakke rok of kort kleedje? Gewoon doen! Bij Patsy en Eddy zijn er geen regels en doe je gewoon waar je zelf lekker zin in hebt. Als de mensen kijken, dan is dat een teken dat het goed zit!

Leve Patsy en Eddie en hun 'stijlgevoel'! Om het op groot scherm te aanschouwen kan je ook tickets winnen hier bij Belmodo voor de première!

Geschreven door Laura De Smet
Looks
page loaded