Beauty  >  News
Smoking Hot Beauty

Smoking Hot Beauty
Foto © Mike Fernwood

Essie nagellak in 75 Smokin’ Hot (€ 10,99) Deze grijze nagellak met paarse ondertoon is understated chic: niet zo huidskleurachtig als een beige nudetint, maar ook niet zo punkerig als zwart.

Essie nagellak in 75 Smokin’ Hot (€ 10,99)
Deze grijze nagellak met paarse ondertoon is understated chic: niet zo huidskleurachtig als een beige nudetint, maar ook niet zo punkerig als zwart.
Foto © MakeUpAlley

Diptyque Feu de Bois (€ 44/190 g) De geur van een gezellig knisperend haardvuur of nasmeulende houtblokken in een geurkaars: terecht een klassieker. O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d’Ailleurs.

Diptyque Feu de Bois (€ 44/190 g)
De geur van een gezellig knisperend haardvuur of nasmeulende houtblokken in een geurkaars: terecht een klassieker. O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d’Ailleurs.
Foto © Bramble and Thorn

Rituals Sacred Fire geurkaars (€ 18,50) Witte patchoeli en cederhout zorgen voor een knusse, rokerige geurkaars.

Rituals Sacred Fire geurkaars (€ 18,50)
Witte patchoeli en cederhout zorgen voor een knusse, rokerige geurkaars.
Foto © Rituals

Urban Decay  Naked Smoky Oogschaduwpalet (€ 51,90) Met deze 12 neutrale tinten worden de perfecte smokey eyes een koud kunstje. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Urban Decay Naked Smoky Oogschaduwpalet (€ 51,90)
Met deze 12 neutrale tinten worden de perfecte smokey eyes een koud kunstje. Exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.
Foto © Ici Paris XL

Bobbi Brown Smokey in Seconds Set (€ 54) De perfecte smokey eye on-the-go? Dit handige setje omvat een taupe cream shadow stick, een zwarte kajal liner, een zwarte mascara en een minimake-upremover. Smudgen maar!

Bobbi Brown Smokey in Seconds Set (€ 54)
De perfecte smokey eye on-the-go? Dit handige setje omvat een taupe cream shadow stick, een zwarte kajal liner, een zwarte mascara en een minimake-upremover. Smudgen maar!
Foto © Bobbi Brown

Aesop Reverence Aromatique Hand Balm (€ 23/75 ml) Vetiver, petit-grain en bergamot zorgen voor een verzachtende handcrème met een smokey parfum. O.a. verkrijgbaar bij The Recollection.

Aesop Reverence Aromatique Hand Balm (€ 23/75 ml)
Vetiver, petit-grain en bergamot zorgen voor een verzachtende handcrème met een smokey parfum. O.a. verkrijgbaar bij The Recollection.
Foto © Aésop

Origins Clear Improvement Detoxifying Charcoal Scrub (€ 33,50/150 ml) Zeezout, bruine suiker en houtskool zorgen voor een verkwikkende scrubbeurt en een streelzacht velletje. Exclusief verkrijgbaar bij Parfuma.

Origins Clear Improvement Detoxifying Charcoal Scrub (€ 33,50/150 ml)
Zeezout, bruine suiker en houtskool zorgen voor een verkwikkende scrubbeurt en een streelzacht velletje. Exclusief verkrijgbaar bij Parfuma.
Foto © Parfuma

Lush Coalface gezichtsreiniger (€9,10/100 g) De houtskool in deze gezichtszeep van Lush absorbeert overtollig talg. Drophout-, rozenhout- en sandelhoutolie werken dan weer verzachtend en verjongend.

Lush Coalface gezichtsreiniger (€9,10/100 g)
De houtskool in deze gezichtszeep van Lush absorbeert overtollig talg. Drophout-, rozenhout- en sandelhoutolie werken dan weer verzachtend en verjongend.
Foto © Lush

Miller Harris La Fumée Classic EDP (€ 135/100 ml) La Fumée weet een onweerstaanbaar droge sigarenrook op een bedje van hout en amber toch fris en haast sappig te houden. O.a. verkrijgbaar bij Necessities.

Miller Harris La Fumée Classic EDP (€ 135/100 ml)
La Fumée weet een onweerstaanbaar droge sigarenrook op een bedje van hout en amber toch fris en haast sappig te houden. O.a. verkrijgbaar bij Necessities.
Foto © Le Bon Marché

Maison Martin Margiela Replica By The Fireplace EDT (€ 115,10/100 ml) De geur van gepofte kastanjes op de kerstmarkt, maar dan in een Margiela-flesje.

Maison Martin Margiela Replica By The Fireplace EDT (€ 115,10/100 ml)
De geur van gepofte kastanjes op de kerstmarkt, maar dan in een Margiela-flesje.
Foto © Parfuma

Tom Ford Lip Color Matte in Flame (€ 48) Vuurrode lippen in de chicste lipstickhuls die je je maar kunt bedenken. Met deze lippenstift lijk je zo te zijn weggelopen uit een spannende film noir. O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d'Ailleurs.

Tom Ford Lip Color Matte in Flame (€ 48)
Vuurrode lippen in de chicste lipstickhuls die je je maar kunt bedenken. Met deze lippenstift lijk je zo te zijn weggelopen uit een spannende film noir. O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d'Ailleurs.
Foto © Senteurs d'Ailleurs

Rimmel Provocalips in Play With Fire (€ 11,99) Bij deze matte, dieprode vloeibare lipstick zit ook een doorzichtige gloss voor glanzende lippen en een kleurtje dat extra lang houdt.

Rimmel Provocalips in Play With Fire (€ 11,99)
Bij deze matte, dieprode vloeibare lipstick zit ook een doorzichtige gloss voor glanzende lippen en een kleurtje dat extra lang houdt.
Foto © BeautyBitsBlog

Smoking Hot Beauty

B Beauty

Smoking Hot Beauty

Smoking Hot Beauty

B Beauty

0

Waar rook is, is vuur, en dat is hier misschien maar goed ook. Van vuurrode lippen tot smokey eyes, met deze producten ga jij smoking hot door het leven.

Niets is zo typisch winter als de warme, gezellige gloed van een brandend haardvuur. Om van de rokerige geur nog maar te zwijgen. De geur van kampvuur in mijn haar is 1 van de verslavendste geuren die ik ken, en de hoofdreden waarom ik weerloos door de knieën ging voor Mona Di Orio’s Cuir.

Kan je maar niet genoeg krijgen van alles wat met vuur te maken heeft? Of voel je je helemaal on fire vandaag? Van smokey eyes tot houtskoolscrub: deze vurige/rokerige beautyproducten zullen je innerlijke pyromaan alvast weten te bekoren. Katniss Everdeen en haar brandende jurk zijn er niets bij. Fancy a smoke?

Geschreven door Kora-Lee Lust
News
page loaded