Fashion  >  News
Leather jacket

Leather jacket
Foto © Goosecraft

Leather Jacket

Leather Jacket
Foto © Goosecraft

Ruth Van Soom

Ruth Van Soom
Foto © Goosecraft

Ruth Van Soom ontwerpt voor Goosecraft

F Fashion

Ruth Van Soom ontwerpt voor Goosecraft

F Fashion

0

Blogster Ruth Van Soom werkte een collaboration uit voor het merk Goosecraft

Ruth van Soom, beter gekend als het gezicht van haar blog The Journey of Ruth, heeft samen met Goosecraft een leather perfecto ontworpen.  Het resultaat van de samenwerking is een mix tussen een biker jacket en een blazer geworden. Stoer meets elegant en stijlvol. 

Mijn favoriete stijl is een mix tussen het cleane, simplistische en iets wat lijkt op rock-'n-roll - Ruth

Voor Ruth was het belangrijk dat je de jas op elk moment van de dag kan dragen. Overdag naar je werk en 's avonds op een date. In haar ogen is de jas een soort van companion, je neemt hem overal mee, wherever you go. Daarom noemt de lederen perfecto ook the journey jacket.

It's all in the details. In de voering van de jas staat de quote "Believe, be, love, feel, create, inspire" geprint. Een citaat dat ze ooit heeft gevonden en sindsdien in haar geheugen staat gebrand.

In de binnenkant van de jas zit ook een ruime binnenzak waarin je belangrijke spullen zoals je paspoort, notitieboek of je gsm kan bewaren. Op deze binnenzak staat een persoonlijke boodschap voor de nieuwe eigenaar van de jas samen met een lucky coin in de vorm van een klavertje vier

De foto's voor haar new jacket zijn gemaakt in het atelier van haar vader. Een plaats die voor haar zeer belangrijk is omdat her own journey op die plaats is begonnen. 

The Journey Jacket is vanaf september verkrijgbaar in o.a. Smets en Reservoir shop in Brussel, Clinic in Antwerpen, Rewind in Gent and many moreThe jacket itself kost € 389,95.

Geschreven door Delphine Casier
News
page loaded