Fashion  >  Trends
J Brand J Brand

J Brand
J Brand
Foto © J Brand

J Brand J Brand

J Brand
J Brand
Foto © J Brand

Zara Zara

Zara
Zara
Foto © Zara

Abercrombie & Fitch Abercrombie & Fitch

Abercrombie & Fitch
Abercrombie & Fitch
Foto © Abercrombie & Fitch

ASOS ASOS

ASOS
ASOS
Foto © ASOS

Adidas Adidas

Adidas
Adidas
Foto © Adidas

ASOS ASOS

ASOS
ASOS
Foto © ASOS

Cecilie Copenhagen Cecilie Copenhagen

Cecilie Copenhagen
Cecilie Copenhagen
Foto © Cecilie Copenhagen

Cecilie Copenhagen Cecilie Copenhagen

Cecilie Copenhagen
Cecilie Copenhagen
Foto © Cecilie Copenhagen

Y.A.S. Y.A.S.

Y.A.S.
Y.A.S.
Foto © Y.A.S.

Vera Moda Vera Moda

Vera Moda
Vera Moda
Foto © Vera Moda

Freda Freda

Freda
Freda
Foto © Freda

C/Meo C/Meo

C/Meo
C/Meo
Foto © C/Meo

LEVI'S LEVI'S

LEVI'S
LEVI'S
Foto © LEVI'S

LEVI'S  LEVI'S

LEVI'S
LEVI'S
Foto © LEVI'S

Ashish Ashish

Ashish
Ashish
Foto © Ashish

Supertrash Supertrash

Supertrash
Supertrash
Foto © Supertrash

Zara Zara

Zara
Zara
Foto © Zara

Mango Mango

Mango
Mango
Foto © Mango

Christopher Kane Christopher Kane

Christopher Kane
Christopher Kane
Foto © Christopher Kane

Missguided Missguided

Missguided
Missguided
Foto © Missguided

Rock those shorts

F Fashion

Rock those shorts

F Fashion

0

Tijdens de zomer heb je eigenlijk maar één iets nodig, shorts, shorts en nog meer shorts!

De vakantie is aangebroken en dat wil zeggen zon, festivals & blote billen! So we need shorts, shorts en nog meer shorts! Hier heb je 10 shorts die je moet hebben deze zomer.

Wat we niet kunnen missen deze zomer zijn cut-off shorts! Of ze nu grijs, blauw of wit zijn, ze moeten er gewoon zo destroyed mogelijk uitzien. Ga voor deze grijze denim short van J Brand voor € 205,-  of de witte goedkopere versie van Zara voor € 25,95.

Ruil die leren shorts deze zomer in voor een suède versie in het beige. Helemaal top voor die bohemian look. Just add some feathers. De Abercrombie & Fitch suède shorts gaan voor € 52,05 en die van Asos is te koop voor € 75,34.

We willen er allemaal altijd zo goed mogelijk uitzien maar op een festival is easy soms ook the key. Ga voor een sporty look met deze shorts. Yes I do work out! Deze metallic short van Adidas is te koop voor € 41,09 terwijl deze basic short maar € 10,96 kost.

We kennen allemaal de tops van Cecilie Copenhagen. Instagram wordt overspoeld met foto's van het Deense merk. Gelukkig kunnen onze shorts lovers ook hier meegenieten want Cecilie heeft namelijk een aantal toffe shorts in verschillende kleuren. Deze schommelen tussen de € 46,- en € 174,95.

Add some lace. Ga voor een zachtere look met een kanten short, werk deze af met een basic top en je bent klaar om de weide te gaan veroveren. Meer hoeft het niet te zijn. Want trop is trop! Je kan gaan voor een total lace short zoals deze van Y.A.S. voor € 52,05 of iets subtieler zoals deze van Vera Moda voor € 24,66.

Shorts à la Leandra Medine of kort gezegd, diaper shorts. Je hoeft er ook niet altijd zoals iedereen uit te zien. Make it more fun! Deze van Freda kost € 220,- deze van C/Meo € 118,88.

Ze zijn weer helemaal in: de vintage LEVI'S 501 denim shorts. Deze moet je gewoon hebben. No exceptions. Online vind je ze voor prijzen tussen de € 25,- en € 40,- maar je kan ze gerust ook in de Kringloopwinkel of Think Twice vinden aan spotprijzen.

Arme stakkers, please scroll further want dit is echt een splurge item. Wie fan van glitz and glam is, moet toch wel een van deze eye catching shorts hebben. Je steelt gegarandeerd de show. Deze blauwe Ashish shorts zijn te koop voor een pittige € 888,60. Gelukkig heeft Supertrash een goedkopere, zilveren versie, deze is te koop voor € 123,28.

Het hoeft niet altijd zo strak te zitten. Ga voor een wijdere short om een iets nonchalantere look te creeëren. Deze losse short van Zara kan je kopen voor amper € 17,99 of die van Mango voor € 19,99. Beide in solden.

Wie niet houdt van saaie denim short kiest beter voor een exemplaar met leuke patches. Fleurt je look meteen op! Als je geen geld wilt uitgeven aan een nieuw paar shorts, organisser dan een DIY-middag en strijk leuke patches op je oude short voor hetzelfde effect. Je vindt er tal van verschillende bij Veritas. Deze Christopher Kane creatie kost € 675,- terwijl deze van Missguided shorts te koop zijn voor € 22,84.

Let the shopping begin!

Geschreven door Delphine Casier
Trends
page loaded