Fashion  >  Trends
Olympische spelen Rio 2016 Outfit Lacoste SS16.

Olympische spelen Rio 2016
Outfit Lacoste SS16.
Foto © Ulrich Knoblauch

Olympische spelen - Rio 2016 SS2016 Lacoste

Olympische spelen - Rio 2016
SS2016 Lacoste
Foto © Lacoste

Olympische spelen - Rio 2016 SS2016 Lacoste

Olympische spelen - Rio 2016
SS2016 Lacoste
Foto © Lacoste

Olympische spelen - Rio 2016 Stella McCartney - collectie Britse delegatie.

Olympische spelen - Rio 2016
Stella McCartney - collectie Britse delegatie.
Foto © Vogue

Olympische spelen Rio 2016

F Fashion

Outfit Lacoste SS16.

Olympische spelen Rio 2016

F Fashion

0

Morgen beginnen de Olympische Spelen in Rio de Janeiro. Dat is niet alleen spannend nieuws voor de sportwereld, maar ook een groot gala in de mode-industrie.

De Olympische Spelen starten morgen op 5 augustus in één van 's werelds meest energieke steden, Rio de Janeiro. Een tal van ontwerpers hebben zich de afgelopen maanden beziggehouden met de outfits van de atleten. En jawel .... hun collecties doen de temperaturen alleen nog maar stijgen!

Lacoste voor team Frankrijk

Voor de tweede keer, na Sochi in 2014, zal Lacoste de Franse Olympische delegatie kleden. De karakteristieke krokodil en sportieve geest van Lacoste met de gekende polo T-shirts kenmerken de collectie van het Franse Olympische team. De inspiratie voor de outfits vindt zijn weerklank in de Lacoste SS2016-collectie. De atleten dragen hun outfits tijdens de openings- en afsluitende ceremonie, op het winnaarspodium en in het Olympisch dorp, waar de deelnemende sporters verblijven. In het najaar zijn de meeste ontwerpen te koop in de Franse winkels van het merk. 

@Enzo_Lefort est prêt pour cet été. Et vous ? @LOptimum

A photo posted by Lacoste (@lacoste) on


Ralph Lauren voor team Amerika

Net als in 2012 presenteert de Amerikaanse modeontwerper Ralph Lauren ook dit jaar outfits in de klassieke Amerikaanse kleuren navy, rood en wit. De kostuums worden gedragen tijdens de afsluitende ceremonie van de Olympische Spelen.

Live on [email protected]: Unveiling the official #TeamUSA closing ceremony uniforms from #Polo with @RyanLochte, Jordan Burroughs (@alliseeisgold), and Haley Anderson (@swimhaley). Click the link in bio to shop the collection and meet all six of our #Rio athletes, including Melissa Stockwell (@MStockwell01), Connor Fields (@cf11) and April Ross (@AprilRossBeach). #RoadtoRio @poloralphlauren

A photo posted by Ralph Lauren (@ralphlauren) on


Stella McCartney voor team Engeland

De Britse Rio-outfits zijn van de hand van Stella McCartney. Kenmerkend voor de ontwerpen is het patroon- en kleurgebruik dat overgenomen is van de vlag van het Verenigd Koninkrijk, de Union Jack. Stella was twee jaar bezig met het Olympische project. Ze creëerde 590 verschillende kledingstukken, die vervolgens geproduceerd werden door het sportmerk Adidas. Enkel op deze manier kon ze ervoor zorgen dat alle atleten een aangepaste outfit hebben voor hun discipline.

We love the Olympics! 

Geschreven door Lieselot Luykx
Trends
page loaded