Fashion  >  News
Josje - Absolutely Fabulous Josje op de rode loper met Julia Sawalha die Saffron aka de dochter van 'Eddie' speelt

Josje - Absolutely Fabulous
Josje op de rode loper met Julia Sawalha die Saffron aka de dochter van 'Eddie' speelt
Foto © Josje Huisman

De première van Absolutely Fabulous met Josje Jennifer Saunders en Joanna Lumley op de rode lope van de premiere van Absolutely Fabulous.

De première van Absolutely Fabulous met Josje
Jennifer Saunders en Joanna Lumley op de rode lope van de premiere van Absolutely Fabulous.
Foto © Absolutely Fabulous

Premiere Absolutely Fabulous Josje huisman samen met stylist Jody en ontwerper Ashish in New York.

Premiere Absolutely Fabulous
Josje huisman samen met stylist Jody en ontwerper Ashish in New York.
Foto © Josje Huisman

Josje - Absolutely Fabulous Josje Huisman draagt het kleed van ontwerper Ahish

Josje - Absolutely Fabulous
Josje Huisman draagt het kleed van ontwerper Ahish
Foto © Josje Huisman

De premiere van Absolutely Fabulous Scarlett Johansson en Kate Moss op de rode loper van de premiere van Absolutely Fabulous.

De premiere van Absolutely Fabulous
Scarlett Johansson en Kate Moss op de rode loper van de premiere van Absolutely Fabulous.
Foto © Absolutely Fabulous

Josje - Absolutely Fabulous Josje op de premiere van Absolutely Fabulous.

Josje - Absolutely Fabulous
Josje op de premiere van Absolutely Fabulous.
Foto © Josje Huisman

De première van Absolutely Fabulous met Josje

F Fashion

Josje samen met Julia Sawalha op de rode loper van de premiere van Absolutely Fabulous.

De première van Absolutely Fabulous met Josje

F Fashion

0

Josje Huisman trok voor de Belmodo redactie richting Londen voor de première van Absolutely Fabulous ... En jawel, het was fabuleus!

De film Absolutely Fabulous is vorige week in première gegaan en dat werd uitbundig gevierd in Londen! Onder de aanwezigen waren er een tal van bekende figuren uit de modewereld zoals Kate Moss en mode-ontwerper Jean-Paul Gaultier. Ook Josje, ex-K3'tje, was in absolutely stijl aanwezig!

Benieuwd hoe Josje haar avond was? Lees dan vooral verder!


De film is een vervolg op de populaire TV-serie, zijn er verschillen tussen de serie en de film van Absolutely Fabulous?

“Het is een andere manier van opnemen, alles duurt veel langer en het ziet er veel beter uit. Alhoewel er tegenwoordig niet veel meer verschil zit tussen film en serie. De eerste afleveringen van Absolutely Fabulous ziet er een beetje bric-à-brac uit, maar dat komt gewoon omdat het zo oud is. Waarschijnlijk is de serie doorheen de jaren ook wel geëvolueerd. In de serie spreken ze veel snelle gewiekste dialogen en in de film zie je eerder meer slapstick."

"Het leek ook alsof er geen limiet op het budget zat, de outfits waren te gek en ook leuk om te zien dat er bekende, non-actor gezichten voorbij komen in de film zoals mode-icoon Kate Moss!”

"De grootsheid waarmee dit event werd georganiseerd. Echt iedereen had z'n best gedaan om mooi over de loper te gaan. Dat mis ik wel in Belgie!" - Josje Huisman.

Wat droeg je op de rode loper? Heb je zelf gekozen voor je outfit of heeft een stylist hierbij geholpen?

“Ik droeg een roze pailletten jurk met strikken aan de zijkant van de Londense ontwerper Ashish. De pailletten jurk is één van mijn favoriete stuk uit zijn collectie en leende zich perfect voor een gelegenheid als deze. Ik zag zijn stukken voor het eerst in de winkel Browns in Londen en sindsdien ben ik fan. Het is geen goedkoop label, dus m’n kast hangt er niet vol van. Een aantal stukken heb ik gebruikt voor mijn boek, waarvan de foto's zeker de moeite waard gaan zijn!" #smile

"Ohja ik heb Ashish ontmoet in New York toen ik daar was met vriend en stylist Jody."

Hoelang duurt de voorbereiding voor de rode loper? 

"Styling gaat meestal snel, kwestie van aankleden en klaar is kees. Ook Jody weet inmiddels precies wat ik leuk vind en hij kijkt soms rond of hij iets leuks ziet voor mij. Niet omdat het moet, maar gewoon voor het plezier. Omdat hij zo veel winkelt, is het handig dat hij soms iets meeneemt voor mij. Make-up duurt iets langer, zeker als het een rode loper event is. Make-up doe ik meestal zelf, maar mijn haren niet."

"Ik was last minute op zoek naar een kapper in Londen, en had via Instagram een leuke tip gekregen voor Neil Gogoi. We hebben elkaar gesproken en hij wilde graag mijn haar doen. Helaas had hij het druk en was hij aan de andere kant van de stad. Toen ben ik gewoon het kapsalon tegenover het hotel binnengelopen, niet zo moeilijk dus. Ik liet een foto zien van wat ik wilde en ook dat was in een uurtje gefikst."

#Repost @jodyvgstylist ・・・ 💖 let's sparkle the night away 💖 #abfab #abfabthemovie 💖

A photo posted by Josje Huisman OFFICIAL (@josjecoos) on


Wie vond je het beste gekleed op de rode loper? 

“Er liepen enorm veel drag queens rond. Zij waren helemaal van top tot teen uitgedost en zagen er prachtig uit. Zo was er iemand met een oranje baard met allemaal mandarijnen erin verwerkt (of waren dat oorbellen?)."

"Ook heb ik ietwat oudere dames gezien die zeer stijlvol de rode loper over gingen. Ook zij waren tot in de puntjes verzorgd, alles matchy matchy, want zo ging dat in grootmoeders tijd, ik hou ervan."

Heb je mode-icoon Kate Moss ontmoet? 

“Nee! Zij was heel low profile de bioscoop binnengewandeld, volgens mij heeft bijna niemand haar echt gezien…” #sadface

Wat is je het meeste bij gebleven van dit fashionable event? 

"De grootsheid waarmee dit event werd georganiseerd. Echt iedereen had z'n best gedaan om mooi over de loper te gaan. Dat mis ik wel in Belgie!
Ook was het super leuk om in een zaal vol met enthousiaste fans te kijken naar de eerste vertoning van de film Absolutely Fabulous."

Neem zeker eens een kijkje op Josje haar Instagram waar je meer sfeerbeelden van de avond kan terugvinden en stay tuned want de film komt ook richting België! 

Geschreven door Lieselot Luykx
News
page loaded