Beauty  >  Fragrances
Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne
Foto © Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne
Foto © Laura De Beir

Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne
Foto © Laura De Beir

Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne
Foto © Laura De Beir

Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne
Foto © Paco Rabanne

Luma Grothe Laura samen met het model van de campagne, Luma Grothe

Luma Grothe
Laura samen met het model van de campagne, Luma Grothe
Foto © Laura De Beir

Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne
Foto © Fragrantica

Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne
Foto © fragrantica

Olympéa by Paco Rabanne

B Beauty

Olympéa by Paco Rabanne

Olympéa by Paco Rabanne

B Beauty

0

Een nieuw geurtje om te ontdekken: Olympéa van Paco Rabanne.

Ik hou van sterke vrouwen. Vrouwen die boven zichzelf uitstijgen, onverschrokken hun eigen pad bewandelen en met beide voeten op de grond staan. Als je de geschiedenis bekijkt, zijn er vrouwen die werkelijk iconisch geworden zijn door hun innerlijke kracht. Cleopatra is daar een prachtig voorbeeld van.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Paco Rabanne in haar een bron van inspiratie zag voor hun nieuwe parfum. Olympéa is sensueel en krachtig met frisse ondertonen waardoor het parfum heerlijk blijft nazinderen. Net als Cleopatra, eigenlijk…

Ik had de eer om de persvoorstelling van deze nieuwe geur mee te maken. What an adventure it was… Bij aankomst gegroet worden door een jongeman met een strak sixpack, doorheen the venue waren nog meer wonderboys gepositioneerd #like.

Toen de presentatie begon knalde Kanye West’s POWER loeihard door the speakers. We kregen verschillende videos te zien, waaronder ook het reclamespotje dat nu volop in omloop is. Let me tell you, als je ’t op the big screen ziet is het werkelijk betoverend. Luma Grothe neemt de rol van leading lady op zich en doet het oh so well.

Op het scherm is ze al bloedmooi maar in real life is ze absolutely breathtaking. Het Braziliaanse model heeft een geweldige persoonlijkheid en pakte me volledig in toen ik haar interviewde.

Ik was ontzettend nerveus. Hoe zou je zelf zijn, een real life model die recht voor je zit. Toch zag ik dat zijzelf ook een beetje verlegen was en dat maakte haar zo innemend… Aangezien het parfum om godinnen en sterke vrouwen draait, vroeg ik haar wie zij als een godin beschouwt, wie zij een sterke vrouw vindt.

“Een vrouw die me werkelijk inspireert is Linda Evangelista. Sinds daar debuut is ze, in mijn ogen, 1 van de mooiste vrouwen die de modewereld heeft gekend. Andere, moderne vrouwen die ik geweldig vind zijn Angelina Jolie en Beyonce. Dat zijn, volgens mij, echt de hedendaagse godinnen.”

Blijkbaar is echt iedereen er van overtuigd dat Queen B een godin is. En terecht.

Luma voelt zich het meest powerful als ze haar werk kan doen. “Als je op een shoot staat, met perfect make-up and hair, een toffe outfit aan en de muziek speelt op de achtergrond dat doet iets met een mens. Je voelt je sterk, geïnspireerd.”

Waar miss Grothe ook kracht uit put is haar interactie met haar fans. Ze is heel actief op social media, zoals Instagram, en geeft echt veel om haar fans.

“Uiteraard heb ik ook haters. Maar ik vind het belangrijk dat je de positieve en constructieve comments leest en daar aandacht aan besteedt. The ones who bring you down, are not worth your time.”

Het model is ook trots dat ze voor sommigen een rolmodel kan zijn. Haar boodschap?

“Beauty is integrity. Het draait echt niet om hoe je er uit ziet. Ik vind inhoud zo belangijk. Als je mooi bent komt er veel volk op je af, maar het is what’s inside dat ze doet blijven.”
“Het leukste moment in het reclamefilmpje vond ik, naast de shower scene of course (lacht), het moment waar ik in m’n handen klap. Op dat moment moest iedereen naar me kijken en mocht ik eens cheeky glimlachen. Vond ik super tof.”

In het reclamefilmpje zit inderdaad, helemaal op ’t einde, een leuke shower scene. Bekijk het vooral zelf!

www.youtube.com

Haar vrije tijd spendeert Lima het liefst met haar Franse bulldog, Bark Obama. “He’s soooo cute! Ik hou er van om bij hem te zijn, met hem te spelen… Verder sport ik graag en breng ik m’n free time door met m’n loved ones.”

Ik vond het zo mooi om te zien hoe ze openbloeide tijdens ons gesprek. Op het einde was ze echt volledig haarzelf. Spontaan, opgewekt, lief en met een eigen mening. De perfecte spokes woman dus voor het nieuwe parfum.

Het parfum zelf is, eerlijk waar, heerlijk. Vanille, groene mandarijn, gemberbloem en waterjasmijn vormen een well balanced scent. Het blijft krachtig nazinderen, perfect voor strong and powerful women.

Geschreven door Laura De Beir
Fragrances
page loaded