Beauty  >  Skin care
Oh nee ik heb acne Acne hebben kan echt een ramp zijn! Wij geven je de beste wapens om de strijd tegen acne te winnen.

Oh nee ik heb acne
Acne hebben kan echt een ramp zijn! Wij geven je de beste wapens om de strijd tegen acne te winnen.
Foto © Yves Rocher

Vichy Normaderm Hyaluspot dagcrème - € 16,74 Vichy Normaderm is je wapen in de strijd tegen puistjes, deze dagcrème vormt een onzichtbaar laagje hyalonzuur aan het huidoppervlak, dat zorgt dat het puistje niet opnieuw met bacteriën besmet wordt. Dieper in de huid wordt het puistje behandeld met LHA en Salicylzuur, twee belangrijke dermatologische werkstoffen.

Vichy Normaderm Hyaluspot dagcrème - € 16,74
Vichy Normaderm is je wapen in de strijd tegen puistjes, deze dagcrème vormt een onzichtbaar laagje hyalonzuur aan het huidoppervlak, dat zorgt dat het puistje niet opnieuw met bacteriën besmet wordt. Dieper in de huid wordt het puistje behandeld met LHA en Salicylzuur, twee belangrijke dermatologische werkstoffen.
Foto © Vichy

The Bodyshop Tea Tree range Een hele set om die puistjes te elimineren! De tea tree range van The Bodyshop is erg uitgebreid én effectief tegen puistjes. Zeker de facewash en het gezichtsmakser zijn aanraders

The Bodyshop Tea Tree range
Een hele set om die puistjes te elimineren! De tea tree range van The Bodyshop is erg uitgebreid én effectief tegen puistjes. Zeker de facewash en het gezichtsmakser zijn aanraders
Foto © The Bodyshop

Yves Rocher Pure System masker - € 9,90 Dit maskertje van Yves Rocher mag dan wel klein zijn maar daardoor is het zeker niet minder sterk! Breng dit maskertje 1 à 2 keer aan na je gezichtsreiniging en die puistjes maken geen kans.

Yves Rocher Pure System masker - € 9,90
Dit maskertje van Yves Rocher mag dan wel klein zijn maar daardoor is het zeker niet minder sterk! Breng dit maskertje 1 à 2 keer aan na je gezichtsreiniging en die puistjes maken geen kans.
Foto © Yves Rocher

Yves Rocher Stop Imperfections - €10,90 Voel je de puistjes opkomen, ziet die zwarte punt er verdacht uit? Dan probeer je best eens de Yves Rocher Stop Imperfections. Kill ze voor ze er zijn.

Yves Rocher Stop Imperfections - €10,90
Voel je de puistjes opkomen, ziet die zwarte punt er verdacht uit? Dan probeer je best eens de Yves Rocher Stop Imperfections. Kill ze voor ze er zijn.
Foto © Yves Rocher

Kiehls Kiehls verzorgt je huid niet alleen het zorgt er ook voor dat je huid nieuwe cellen aanmaakt. Zo kan je de schade die je puistjes hebben aangericht goed verzorgen!

Kiehls
Kiehls verzorgt je huid niet alleen het zorgt er ook voor dat je huid nieuwe cellen aanmaakt. Zo kan je de schade die je puistjes hebben aangericht goed verzorgen!
Foto © Kiehls

Kiehls blue herbal spot treatment - € 19,50 Deze goed werkende gel op basis van salicylzuur werkt zachtjes en ontdoet de huid van zwarte puntjes ze helpt onvolmaaktheden te verwijderen en stimuleert de huidvernieuwing. Shed that acne!

Kiehls blue herbal spot treatment - € 19,50
Deze goed werkende gel op basis van salicylzuur werkt zachtjes en ontdoet de huid van zwarte puntjes ze helpt onvolmaaktheden te verwijderen en stimuleert de huidvernieuwing. Shed that acne!
Foto © Kiehls

Kiehls blue herbal moisturizer Pakt de onvolmaaktheden aan dankzij salicylzuur net zoals de blue herbal treatment en helpt poriën zichtbaar te verkleinen
Gaat zichtbare onvolmaaktheden tegen.

Kiehls blue herbal moisturizer
Pakt de onvolmaaktheden aan dankzij salicylzuur net zoals de blue herbal treatment en helpt poriën zichtbaar te verkleinen Gaat zichtbare onvolmaaktheden tegen.
Foto © Kiehls

Oh nee, ik heb acne!

B Beauty

Oh nee ik heb acne

Oh nee, ik heb acne!

B Beauty

0

Help een puist! Ugh, wat nu? Wij hebben misschien wel enkele wapens die de strijd tegen acne aangaan en winnen!

Wat vervelend. Weer een puist. Net als die ene grote eindelijk genezen is, komt er weer een bij op een andere plaats. Ze blijven maar terugkomen! Niets is verschrikkelijker dan hardnekkige acne.

Gelukkig zijn er redders in nood, acne treatments. The battle against acne is on! Was je gezicht, gebruik die toner, smeer je crèmes en behandel die acne met deze productjes.

Ook nog een advies dat ik je kan geven is: afblijven! Geen puistjes uitduwen of aan krabben, ja ik weet dat het lastig is, maar zelfvezekerd rondlopen met puistjes is lastiger.

Geschreven door Florence Van de Velde
Skin care
page loaded