Beauty  >  Skin care
Nuxuriance Ultra anti-aginggamma Een nieuw anti-aginggamma dat gebruikmaakt van een nieuwe generatie plantaardige cellen: Bi-florale cellen. Actieve stoffen van saffraan ingekapseld in celomhulsels van bougainvillea.

Nuxuriance Ultra anti-aginggamma
Een nieuw anti-aginggamma dat gebruikmaakt van een nieuwe generatie plantaardige cellen: Bi-florale cellen. Actieve stoffen van saffraan ingekapseld in celomhulsels van bougainvillea.
Foto © NUXE

Oog- en lipcontourcrème met globale antiverouderende werking Voor alle huidtypes. € 37,90/15 ml.

Oog- en lipcontourcrème met globale antiverouderende werking
Voor alle huidtypes. € 37,90/15 ml.
Foto © NUXE

Huidverstevigende nachtcrème met globale antiverouderende werking Voor alle huidtypes. € 47,90/50 ml.

Huidverstevigende nachtcrème met globale antiverouderende werking
Voor alle huidtypes. € 47,90/50 ml.
Foto © NUXE

Huidverstevigend serum met globale antiverouderende werking Voor alle huidtypes. € 49,90/30 ml.

Huidverstevigend serum met globale antiverouderende werking
Voor alle huidtypes. € 49,90/30 ml.
Foto © NUXE

Huidverstevigende vloeibare crème met globale antiverouderende werking Voor normale en gemengde huid. € 47,90.

Huidverstevigende vloeibare crème met globale antiverouderende werking
Voor normale en gemengde huid. € 47,90.
Foto © NUXE

Opvullend roll-onmasker met globale antiverouderende werking. Voor alle huidtypes. € 40,90/50 ml.

Opvullend roll-onmasker met globale antiverouderende werking.
Voor alle huidtypes. € 40,90/50 ml.
Foto © NUXE

Huidverstevigende rijke crème met globale antiverouderende werking.  Voor droge tot zeer droge huid. € 47,90.

Huidverstevigende rijke crème met globale antiverouderende werking.
Voor droge tot zeer droge huid. € 47,90.
Foto © NUXE

Nieuw van Nuxe: Nuxuriance Ultra

B Beauty

Nieuw van NUXE: Nuxuriance Ultra

Nieuw van Nuxe: Nuxuriance Ultra

B Beauty

0

NUXE, ons favo Parijs apothekersmerk, komt met een nieuwe anti-aginglijn die het beste van de natuur en wetenschap met elkaar verenigt: Nuxuriance Ultra.

Een beetje beauty lover hoef ik NUXE al lang niet meer voor te stellen. De Huile Prodigieuse is een cultproduct, de Crème Fraîche de Beauté een redder in nood voor wie last heeft van een droge en/of gevoelige huid en de Crème Nirvanesque een klassieker tegen de 1e rimpels. Voor wie wel wat zwaarder geschut kan gebruiken wordt het antiverouderingsgamma Nuxuriance uitgebreid met het gloednieuwe Nuxuriance Ultra.

NUXE staat synoniem voor natuurlijke schoonheid, in letterlijke en figuurlijke zin. Maar dat wil niet zeggen dat alles op grootmoeders wijze gemaakt wordt, integendeel. Bij NUXE gaan natuur en wetenschap, technologie en vernieuwing hand in hand. Oftewel natuurlijk, maar ook doeltreffend!

“The brand is now the symbol of Parisian natural beauty, mixing nature, femininity, elegance and performance.” - Aliza Jabès (CEO & oprichtster NUXE)

Nuxuriance Ultra is een huidverstevigend anti-aginggamma dat gebruikmaakt van een nieuwe generatie plantaardige cellen: Bi-Florale® cellen. Actieve saffraanmoleculen (die regenererend werken) worden ingekapseld in bougainvilleacellen.

De celomhulsels van bougainvilleacellen lijken namelijk erg op de natuurlijke lipiden van onze huid, waardoor ze veel dieper kunnen doordringen. Bovendien gaan die cellen 12 uur lang de actieve stoffen op een gelijkmatige manier vrijgeven, en niet alles in 1 keer op de buitenste huidlaag.

Het resultaat van al die wetenschap? Rimpels en fijne lijntjes worden minder diep en vervagen, de huid wordt steviger en de teint wordt veel minder vaal. Het Nuxuriance Ultra-gamma omvat een serum, 2 dagcrèmes, een nachtcrème en een oog- en lipcontourcrème, maar de uitschieter is wat mij betreft het opvullende roll-onmasker.

Dit gezichtsmasker met hyaluronzuur (tegen rimpels en fijne lijntjes) en macawortel (geeft de teint een boost) komt in een vernuftige tube met geïntegreerde gelaatsroller. Lees: minimassage in een tube! Je brengt het masker al rollend aan, wacht 10 minuten, haalt het eraf met een natgemaakt wattenschijfje, en je huid is mooi strak, met een stralende teint.

Wie echt zin heeft in een verwenmomentje kan na het aanbrengen het masker nog extra inmasseren met de metalen roller. Die werkt heerlijk verkoelend en de minimassage stimuleert de doorbloeding heeft een drainerend effect. In Azië worden gelaatsrollers in kostbare materialen als jade en andere edelstenen al eeuwen gebruikt, en ik begrijp waarom: het voelt heerlijk ontspannend aan, en zorgt in combinatie met het roll-onmasker voor een strakkere huid en strakkere gezichtsvorm in minder dan een kwartiertje. Je zou voor minder fan zijn.

Geschreven door Kora-Lee Lust
Skin care
page loaded