Fashion  >  News
Cara Delevingne Cara Delevingne for Chanel Cruise 2015

Cara Delevingne
Cara Delevingne for Chanel Cruise 2015
Foto © Chanel

Kendall Jenner

Kendall Jenner
Foto © Main Street Digest

Cara Delevigne

Cara Delevigne
Foto © Chanel

Rihanna Rihanna for Dior

Rihanna
Rihanna for Dior
Foto © Dior

Alicia Vikander Alicia Vikander for Louis Vuitton

Alicia Vikander
Alicia Vikander for Louis Vuitton
Foto © Louis Vuitton

Donatella Versace Donatella Versace for Givenchy

Donatella Versace
Donatella Versace for Givenchy
Foto © NY Mag

Bella Hadid

Bella Hadid
Foto © Jack Guy

(Newest) muses in de fashion industry

F Fashion

Fashion muses

(Newest) muses in de fashion industry

F Fashion

0

Mode in 2015 draait niet alleen rond ontwerpers, maar ook rond celebrities: check hier de nieuwste fashion muzes van dit moment

Designers en editors veranderen regelmatig van muses, dames die topmerken en magazines inspireren en de mooie foto’s sieren van parfums, campagnes en meer.

Vandaag stellen we jou graag voor aan enkele bekende (en minder gekende) gezichten die o.a. Dior & Karl Lagerfeld inspireren in 2015.

Kendall Jenner

Kendall Jenner is all over the place en dat zal niet gauw eindigen. De 19-jarige heeft begin dit jaar bekend gemaakt dat ze het gezicht van Estée Lauder ging worden en nu kan je haar samenwerking met het merk ook zien in de vorm van een “part poppy, part orange crush, all matte, all kendall” lippenstift genaamd Restless.

Maar Kendall is ook Karl Lagerfeld’s muse, naast Cara of course. Zo sloot ze Karl’s show in Parijs af in een prachtig Chanel haute couture bruidspak. Say whaaat.

Cara Delevigne

Cara Delevigne is best buds met Karl, stars in Chanel’s Paris-Salzburg campagne en loopt in elke Chanel show. Het Britse topmodel is here to stay.

Rihanna

Eind mei nam Rihanna Palace de Versailles over voor haar 1ste Dior campagne, voor Dior’s Secret Garden IV. Dior verrast keer op keer met de mooiste, uniekste campagnes en Rihanna is hot, hot, hot.

Alicia Vikander

Enkele dagen geleden werd het bevestigd, Alicia Vikander, de Zweedse actrice, is one-to-watch, nu zeker ze het nieuwe gezicht is van Louis Vuitton.

Donatella Versace

Ik denk dat we allemaal wel heel surprised waren toen we het nieuws hoorde. Donatella Versacebelieves in breaking the rules” en zal daarom dit najaar het gezicht zijn van Givenchy en niet voor haar eigen campagne.

Bella Hadid

Bella Hadid gaat haar jongere zus Gigi achterna in de modellenwereld en met de genen van Yolanda Foster, zal dit geen probleem zijn. Bella is Carine’s (ex- Vogue Paris editor, editor-in-chief van CR Fashion Book), newest-muse. Hiernaast liep Bella ook al voor Tom Ford. Looks like she’s on the right track

Geschreven door Naomi Vangestel
News
page loaded