Beauty  >  Skin care
Nieuw it-ingrediënt: houtskool

Nieuw it-ingrediënt: houtskool
Foto © Aloha

Nieuw it-ingrediënt: houtskool De Dark Angels van Lush is een scrubreiniger op basis van charcoal, speciaal voor een vette huid. Vanaf € 9,99.

Nieuw it-ingrediënt: houtskool
De Dark Angels van Lush is een scrubreiniger op basis van charcoal, speciaal voor een vette huid. Vanaf € 9,99.
Foto © Lush

Nieuw it-ingrediënt: houtskool Clinique brengt zijn eerste gezichtsmasker uit op basis van charcoal. Het houtskoolpoeder ontgift de huid en ontdoet het van onzuiverheden. Te koop via Ici Paris XL voor € 24,85.

Nieuw it-ingrediënt: houtskool
Clinique brengt zijn eerste gezichtsmasker uit op basis van charcoal. Het houtskoolpoeder ontgift de huid en ontdoet het van onzuiverheden. Te koop via Ici Paris XL voor € 24,85.
Foto © Ici Paris XL

Nieuw it-ingrediënt: houtskool De Konjac Spons is perfect om onzuiverheden te verwijderen. Houd de spons ongeveer 3 min. onder water en wrijf er daarna zacht mee over het gezicht. Te koop via Ici Paris XL voor € 10,45.

Nieuw it-ingrediënt: houtskool
De Konjac Spons is perfect om onzuiverheden te verwijderen. Houd de spons ongeveer 3 min. onder water en wrijf er daarna zacht mee over het gezicht. Te koop via Ici Paris XL voor € 10,45.
Foto © Ici Paris XL

Nieuw it-ingrediënt: houtskool

B Beauty

Nieuw it-ingrediënt: houtskool

B Beauty

0

Maak kennis met houtskool aka charcoal, hét beauty-ingrediënt van het moment.

Charcoal, of houtskool in het Nederlands, is het nieuwe it-ingrediënt in beautyland. Houtskoolpoeder wordt meer en meer gebruikt in beautyproducten. Activated charcoal of actieve kool heet het goedje en het bevat heel wat positieve eigenschappen. 

Voordeel van charcoal is dat het een heel hoge absorptiecapaciteit heeft en dus allerlei onzuiverheden van de huid kan wegnemen. Gevoelig voor acne? Dan is actieve kool een oplossing. 

Let's shop!

Voorlopig doet het ingrediënt het erg goed in the States maar wij voorspellen dat onze Europese markt snel zal volgen. Binnenkort komt o.a. Dermalogica met een nieuwigheid rond houtskool op de markt én Garnier heeft ook al enkele topproducten in het assortiment die binnenkort hopelijk arriveren in België. Stay tuned!

Geschreven door Hélène Maes
Skin care
page loaded