Fashion  >  News


Foto © Alassan Diawara


Foto © Alassan Diawara


Foto © Alassan Diawara


Foto © Alassan Diawara

New headwear Florence Coenraets

F Fashion

New headwear Florence Coenraets

F Fashion

0

New in town, Florence Coenraets headwear! Nog geen headpieces aanwezig in jouw garderobe? I admit, me neither! Maar de hoofdtooien van de Brusselse modiste spreken meteen aan.

Ze ontwierp 3 collecties - Exception, Mariage en Evénement - en maakt daarnaast ook stukken op maat. Je kan dus je eigen uniek hoofdsierraad laten ontwerpen! Leuk voor op een feestje, toch?

Elk stuk wordt met de hand gemaakt en in beperkte aantallen. De ontwerpster haalt haar inspiratie uit de etnische hoofdtooien en hoofddeksels van Afrika, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en Oceanië; uit flora en fauna, hoofdtooien van koningen en goden, of nog indrukwekkender, uit de kracht van het baltsgedrag van vogels en andere rituelen.

Op zoek naar een gewaagd hoofdstuk? Dan is de collectie “Exception” iets voor jou! Ieder hoofdstuk is een echt kunstwerk. Deze collectie wordt vooral gebruikt voor fotoshoots, modeshows en haute couture feestjes. Only for daredevils!

Liever een minder gewaagd stuk? Dan vind je zeker iets in de collectie “Evénement”. Ideaal voor op een leuke party en om je outfit pittig te maken!

Tot slot is er ook de collectie “Mariage” voor de toekomstige bruiden! Het stuk kan aangepast worden aan je jurk en haarstijl. Uniek haarsierraad op je trouw? Check!

Ook in de ban geraakt door deze prachtige collectie? Don’t worry, geïnteresseerden kunnen een afspraak maken met Florence in haar showroom in Brussel. What are you waiting for?

Geschreven door Koen Freson
News
page loaded