Beauty  >  News
Must Detox met de avocadotaart van Madam Bakster mis je de alledaagse desserten vast niet!

Must Detox
met de avocadotaart van Madam Bakster mis je de alledaagse desserten vast niet!
Foto © Madam Bakster

Must Detox Oops I did it again ...

Must Detox
Oops I did it again ...
Foto © Byrdie

Must Detox Nice Cream of gezond frambozenijs! Waar is die lepel?!!

Must Detox
Nice Cream of gezond frambozenijs! Waar is die lepel?!!
Foto © Madam Bakster

Must Detox Evenwichtig eten met Cookameal

Must Detox
Evenwichtig eten met Cookameal
Foto © Cookameal

Must Detox Detox voor de die hards met JusJus

Must Detox
Detox voor de die hards met JusJus
Foto © JusJus

Must detox ...

B Beauty

Must Detox

Must detox ...

B Beauty

0

Bommen van kerstcalorieën en een kanjer van een oudejaarskater, oops I did it again. Er zit niks anders op: januari wordt een absolute detox maand!

Na elk kerstdiner leek een leven op water en brood waarschijnlijk een aantrekkelijke optie ... maar als je de post-feesten-detox echt wil volhouden, kan je beter wat meer aantrekkelijke kuren volgen.

Evenwichtig duurt het langst. Als je te enthousiast begint en echt alle lekkers uit je dieet schrapt, is de kans dat je niet lang volhoudt groter dan wanneer je jezelf wel af en toe iets gunt.

Zo hoef je als dessertfan je favoriete zoetigheden niet voorgoed vaarwel te zeggen, maak gewoon een gezonde variant! Bij Madam Bakster vind je een alternatief voor elke zoete zonde. De Gentse online bakkerij heeft er zijn missie van gemaakt om veganistisch te koken zonder aan smaak in te boeten. Ongezonde ingrediënten zijn vervangen door noten, avocado's, cocosolie, etc. Avocadotaart als dessert? Ik zie dit dieet wel zitten! 

Nog een adresje om inspiratie te halen voor je nieuwe levensstijl is Cookameal. Je vindt er geen extreme regimes, alles mag, maar alles is wel lekker vers. De gerechten zijn evenwichtig en hoofdzakelijk gezond. Dit is waarschijnlijk de makkelijkste optie om vol te houden, alle recepten zijn eenvoudig klaar te maken, je hebt geen vreemde ingrediënten nodig en het resultaat is overheelijk!

Toch gebrand om volledig cold turkey te gaan in 2016? Dan is de JusJus-kuur de ideale optie. Leef 3 of 5 dagen op de verse, rauwe sapjes, die boordevol essentiële enzymes en vitamines zitten. Na de cleanse zou je je herboren, alert en energiek moeten voelen.

Geschreven door Isabelle Leempoels
News
page loaded