Fashion  >  Looks
Modern Classics

Modern Classics
Foto © We Wore What

Camel Coat: & Other Stories Wool Blend Camel Coat (€ 175) Minimalistisch, lichtjes oversized en haast kimonoachtig, met dank aan het opstaande kraagje.

Camel Coat: & Other Stories Wool Blend Camel Coat (€ 175)
Minimalistisch, lichtjes oversized en haast kimonoachtig, met dank aan het opstaande kraagje.
Foto © & Other Stories

Wit hemd: Modern Classics: Maud Heline Aristide cape shirt
(€ 315) Een wit hemd hoeft allesbehalve saai te zijn! Deze cape shirt is een minimalistisch fashion statement, en ideaal om bij een uitgebreide brunch met je bestie een food baby te verbergen.

Wit hemd: Modern Classics: Maud Heline Aristide cape shirt (€ 315)
Een wit hemd hoeft allesbehalve saai te zijn! Deze cape shirt is een minimalistisch fashion statement, en ideaal om bij een uitgebreide brunch met je bestie een food baby te verbergen.
Foto © Maud Heline

Smokingbroek: Filippa K Fiona Peg Panel Pants (€ 155) Een smokingbroek hoeft niet altijd opgekleed te zijn. Dit model valt lekker losjes. Pijpen oprollen et voilà: effortless chic!

Smokingbroek: Filippa K Fiona Peg Panel Pants (€ 155)
Een smokingbroek hoeft niet altijd opgekleed te zijn. Dit model valt lekker losjes. Pijpen oprollen et voilà: effortless chic!
Foto © Filippa K

Sneakers: Adidas Originals Stan Smith Shoes (€ 95) Voor wie de vetermodellen van Adidas' bekende Stan Smiths of Superstars al beu is, zijn er de velcromodellen: comfy, stylish en stoer.

Sneakers: Adidas Originals Stan Smith Shoes (€ 95)
Voor wie de vetermodellen van Adidas' bekende Stan Smiths of Superstars al beu is, zijn er de velcromodellen: comfy, stylish en stoer.
Foto © Adidas

Handtas: Mansur Gavriel Large Lady Bag (€ 1050) Is het een rugzak, is het een satchel? Doet dat ertoe? Deze cognac handtas past bij elke gelegenheid en elk seizoen!

Handtas: Mansur Gavriel Large Lady Bag (€ 1050)
Is het een rugzak, is het een satchel? Doet dat ertoe? Deze cognac handtas past bij elke gelegenheid en elk seizoen!
Foto © Mansur Gavriel

Armband: Miansai Modern Screw Cuff (€ 190) Statement jewelry kan ook sleek zijn. En als Céline je massaal kopieert, dan weet je dat je goed bezig bent!

Armband: Miansai Modern Screw Cuff (€ 190)
Statement jewelry kan ook sleek zijn. En als Céline je massaal kopieert, dan weet je dat je goed bezig bent!
Foto © Miansai

Oorbellen: I.Ma.Gi.N. Moon (Pink) ear cuff (€ 69) Haast onopvallend simpel, maar toch heel elegant en fashionable. En vooral: eens iets anders dan de eeuwige parels of diamanten studs.

Oorbellen: I.Ma.Gi.N. Moon (Pink) ear cuff (€ 69)
Haast onopvallend simpel, maar toch heel elegant en fashionable. En vooral: eens iets anders dan de eeuwige parels of diamanten studs.
Foto © I.Ma.Gi.N.

Herenhorloge: Chanel Boy.Friend (prijs op aanvraag) Een vierkant horloge van 18-karaats goud & een eenvoudig bandje van alligatorleer. Nu nog op zoek naar een echte boyfriend die mij wil sponsoren.

Herenhorloge: Chanel Boy.Friend (prijs op aanvraag)
Een vierkant horloge van 18-karaats goud & een eenvoudig bandje van alligatorleer. Nu nog op zoek naar een echte boyfriend die mij wil sponsoren.
Foto © Chanel

Parfum: Agonist N°10 White Oud (€ 125/50 ml) Musk, suède, violet en papyrus zorgen voor een zinderend, verslavend parfum dat tegelijkertijd pittig en streelzacht is. Isabelle Leempoels is alvast fan!

Parfum: Agonist N°10 White Oud (€ 125/50 ml)
Musk, suède, violet en papyrus zorgen voor een zinderend, verslavend parfum dat tegelijkertijd pittig en streelzacht is. Isabelle Leempoels is alvast fan!
Foto © Agonist

Bordeaux lippenstift: Bobbi Brown Art Stick in Cassis (€ 27) Een prachtig wijnrood in handige potloodvorm. Niet voor niets een Belmodo Beauty Favorite!

Bordeaux lippenstift: Bobbi Brown Art Stick in Cassis (€ 27)
Een prachtig wijnrood in handige potloodvorm. Niet voor niets een Belmodo Beauty Favorite!
Foto © Bobbi Brown

Modern Classics

Modern Classics
Foto © Tumblr

Modern Classics

Modern Classics
Foto © Tumblr

Modern Classics

Modern Classics
Foto © Tumblr

Modern Classics

F Fashion

Modern Classics

Modern Classics

F Fashion

0

Een klassiek wit hemd, een tijdloze camel coat: sommige items raken nooit uit de mode. Maar klassiekers met een twist doen ons hart pas echt sneller slaan.

Eigentijdse tijdloosheid, dat is het moeilijke evenwicht waar zowat elke fashionista naar streeft. Wie klakkeloos alle hotste trends volgt, wordt al snel bestempeld als fashion victim. Wie daarentegen steevast kiest voor oerklassiekers en nooit eens een risico durft nemen, kleedt zich eigenlijk gewoon saai... De oplossing? Kiezen voor klassiekers, maar dan met een eigentijdse twist

Van een camel coat over een wit hemd tot een klassiek horloge: de grootste modeklassiekers kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden. #borrowitfromtheboys! Dit zijn de modern classics die het waard zijn om in te investeren. Onmisbaar in de garderobe van zowat elke vrouw. Om dan naar hartenlust te combineren met dé must-have fashion items van dit seizoen, uiteraard! Happy shopping!

Geschreven door Kora-Lee Lust
Looks
page loaded