Fashion  >  News
A day in the blogger life

A day in the blogger life
Foto © Paulien Riemis

Josefin Dahlberg

Josefin Dahlberg
Foto © Josefin Dahlberg

Park & Cube

Park & Cube
Foto © Park & Cube

Andy Heart

Andy Heart
Foto © Andy Heart

Lizzy Van der Ligt

Lizzy Van der Ligt
Foto © Lizzy Vd Ligt

Mijn favoriete blogs

F Fashion

A day in the blogger life

Mijn favoriete blogs

F Fashion

0
Geschreven door Paulien Riemis
News

De favoriete internetadressen van Paulien Riemis

Jullie weten dat ik ondertussen enkele uren per dag bezig ben aan mijn eigen blog, maar wat zijn nu eigenlijk mijn eigen favoriete internetadresjes? Zelf lees ik het liefst modeblogs met een personal touch, en het was errug moeilijk om een kleine selectie te maken ...

Josefin Dahlberg

Waarschijnlijk mijn grootste online girl-crush! Deze Zweedse schone werkt voor de website Modette.se en heeft daarnaast haar eigen blog waar ze haar bohemian-meets-city-girl outfits, haar prachtige appartement en haar Pinterest-worthy weekendactiviteiten met ons deelt.

Wat mij vooral aanspreekt is haar effortlessness en haar echtheid: geen sprake van Photoshop of zorgvuldig geplande shoots; alles gaat meteen online! Jammer genoeg schrijft ze vaak in het Zweeds, maar laat dat je niet tegenhouden om een paar maanden terug te scrollen in haar archieven.

Park & Cube

Naast haar indrukwekkende collectie handtassen ben ik fan van haar weloverwogen teksten, haar prachtige vormgeving en vooral haar fan-tas-tische shoots. Deze digital consultant, graphic designer en fotografe brengt prachtige, interessante content in samenwerking met de grootste namen uit de modewereld.

Deze parel van een blog is een lust voor het oog en zeker de moeite om wekelijks eens te bekijken.

Andyheart

Andy's blog is misschien niet meteen heel persoonlijk, maar wel een erg goede inspiratiebron voor het minimaliseren van je kleerkast. Je kan deze L.A. gal uittekenen in een zwart-wit outfit met lederen jasje/nette blazer, een boyfriend jeans/pantalon en een paar Stan Smiths/muiltjes. Check zeker het jaaroverzicht van haar 2014-outfits

Anine's World

Dit Scandinavisch voormalig topmodel combineert haar blog met een prachtige eigen kledingcollectie (met webshop én 2 winkels) en 2 dotjes van kinderen. Op haar online stekje geeft ze een kijkje in haar persoonlijke leven, veel behind the scenes verhalen over haar merk en natuurlijk een reeks adembenemende outfitfoto's.

Ik ben vooral jaloers op haar collectie cowboylaarsjes en haar blonde lokken!

Lizzy Vd Ligt

Een laatste om het af te leren: de blog van de Nederlandse Lizzy! Naast een indrukwekkend stel wenkbrauwen heeft ze een heel eclectische en vrolijke stijl die voor mij een verademing is naast de vele minimalistische blogs op het internet.

Vanuit Amsterdam of haar 2nd home Ibiza houdt ze ons op de hoogte van haar dagdagelijkse outfits, inspiratie en travel stories. Haar luipaard- en streepjesverslaving zijn uiteraard erg herkenbaar voor mij ...

Ik heb uiteraard nog véél meer favorieten, dus check zeker mijn blog roll!

page loaded