Fashion  >  Trends
Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrend voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Axelle'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrend voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Axelle'.
Foto © Marie Jo

Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Avero'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Avero'.
Foto © Marie Jo

Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Angelina'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Angelina'.
Foto © Marie Jo

Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Lily'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Lily'.
Foto © Marie Jo

Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Jane'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Jane'.
Foto © Marie Jo

Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Tilda'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Tilda'.
Foto © Marie Jo

Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Axelle'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Axelle'.
Foto © Marie Jo

Nieuwe lingerietrends voor deze winter De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Natalie'.

Nieuwe lingerietrends voor deze winter
De nieuwe lingerietrends voor deze winter van Marie Jo worden in de spotlights gezet. Dit is een voorbeeld uit de collectie 'Natalie'.
Foto © Marie Jo

Marie Jo zorgt voor een warme winter

F Fashion

Marie Jo Winter 2016

Marie Jo zorgt voor een warme winter

F Fashion

0

Vandaag zetten we de prachtige wintercollectie van één van de bekendste Belgische lingeriemerken in de spotlights: Marie Jo.

Geen fashion zonder bijhorende lingerie. 

Bij fashion hoort zeker ook lingerie. Eén van de grootste merken in de lingeriewereld is Marie Jo, wel bekend om haar iconisch Avero-model, dat trouwens dit jaar 20 jaar bestaat. De bloemenbeha is zo geliefd bij de Belgische vrouwen, dat er zeker één per minuut wordt verkocht. De lingerie van Marie Jo is perfect voor de stijlvolle hedendaagse vrouw, en draagt het motto: ‘Created for living and loving.’ 

Naast de beroemde Avero-bra zijn er deze winter veel modellen die in de smaak vallen. Zo bestaat de Raphael-collectie uit veelzijdig, stoer en stylish underwear in een classy zwarte kleur. Bij het Angelina-model valt dan weer de luxe en trendy kleuren op. Deze collectie geeft een sensuele en retrolook door donkergrijze en huidskleurige details, afgewerkt met elegante kant. Ook Action Arrow - een stijlvolle en comfortabele sportcollectie - en de sexy bruidslingerie zijn van de partij deze winter. 

Daarnaast wordt een collectie met de naam Tilda voorgesteld, die romantische bloemenprints bevat, in camel, donkergrijs en groen. Daar tegenover staat een collectie die de naam Axelle draagt: een prachtig, sensueel model met winterse bloemenprints in donkerrood. De Oscar-beha’s zijn dan weer strak en speels met grafische streepjes in zwart-wit, moderne kantlijnen en polkadots. Een combinatie die gedurfd, maar zeer trendy overkomt. 

We worden ondergedompeld in trendy winterkleuren en materialen. Van passionele rode bloemenprints, tot strakke lijnen in kant; het is allemaal te vinden in deze wintercollectie van Marie Jo. Zeker de moeite om een kijkje te nemen op de website.

Geschreven door Leen Degerickx
Trends
page loaded