Beauty  >  Skin care
Luxebeauty onder de € 20

Luxebeauty onder de € 20
Foto © Diptyque

L’Officine Universelle Buly 1803 Lotion Dissolvante À La Lavande, € 6 Deze nagellakremover op basis van alcohol en essentiële lavendelolie droogt je huid en nagels veel minder uit én ruikt niet onaangenaam. Plus, dit moet zowat de mooiste dissolvantflacon ooit zijn.

L’Officine Universelle Buly 1803 Lotion Dissolvante À La Lavande, € 6
Deze nagellakremover op basis van alcohol en essentiële lavendelolie droogt je huid en nagels veel minder uit én ruikt niet onaangenaam. Plus, dit moet zowat de mooiste dissolvantflacon ooit zijn.
Foto © L’Officine Universelle Buly 1803

Officina Farmaceutico di Santa Maria Novella Sapone alla Mandorla, € 15 Al sinds jaar en dag mijn favoriete zeep. Het schuim is heel fijn en zalig zacht, en de zeep ruikt heerlijk naar amandel. Ook een favoriet van koningin Paola!

Officina Farmaceutico di Santa Maria Novella Sapone alla Mandorla, € 15
Al sinds jaar en dag mijn favoriete zeep. Het schuim is heel fijn en zalig zacht, en de zeep ruikt heerlijk naar amandel. Ook een favoriet van koningin Paola!
Foto © Kora-Lee Lust

Penhaligon’s Artemisia Talcum Powder, € 20 Een beetje van dit talkpoeder na het douchen zorgt voor een zijdezachte huid én een subtiele glans. Ruikt net zo roze als de verpakking doet vermoeden, maar erg subtiel en elegant.

Penhaligon’s Artemisia Talcum Powder, € 20
Een beetje van dit talkpoeder na het douchen zorgt voor een zijdezachte huid én een subtiele glans. Ruikt net zo roze als de verpakking doet vermoeden, maar erg subtiel en elegant.
Foto © Penhaligon's

Laura Mercier Crème de la Crème Luxe Body Cleanser, € 20 Een handig pakketje met 4 verschillende douchegels: Ambre Vanillé, Almond Coconut Milk, Crème Brûlée en Tarte au Citron. Wedden dat je onweerstaanbaar lekker ruikt?

Laura Mercier Crème de la Crème Luxe Body Cleanser, € 20
Een handig pakketje met 4 verschillende douchegels: Ambre Vanillé, Almond Coconut Milk, Crème Brûlée en Tarte au Citron. Wedden dat je onweerstaanbaar lekker ruikt?
Foto © Cosmeticary

Rahua Travel Size Shampoo €9,25/60 ml & Conditioner, € 9,75/60 ml De luxueuze, 100% natuurlijke haarproducten van Rahua bevatten voedende kokosolie en karitéboter, en ruiken heerlijk naar Palo Santo. O.a. verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

Rahua Travel Size Shampoo €9,25/60 ml & Conditioner, € 9,75/60 ml
De luxueuze, 100% natuurlijke haarproducten van Rahua bevatten voedende kokosolie en karitéboter, en ruiken heerlijk naar Palo Santo. O.a. verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.
Foto © Spirit Beauty Lounge

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Bath Oil, € 19/30 ml Deze badolie komt in een typisch elegant Jo Malone-flesje, bevat amandel-, jojoba- en avocado-olie en geurt heerlijk chic naar citrus en basilicum.

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Bath Oil, € 19/30 ml
Deze badolie komt in een typisch elegant Jo Malone-flesje, bevat amandel-, jojoba- en avocado-olie en geurt heerlijk chic naar citrus en basilicum.
Foto © De Bijenkorf

Marvis Whitening Mint Tandpasta, € 9,95/75 ml Een tandpasta met muntsmaak en een whitening effect voor een frisse adem en een stralende glimlach. Plus, een zilveren verpakking… Need we say more?

Marvis Whitening Mint Tandpasta, € 9,95/75 ml
Een tandpasta met muntsmaak en een whitening effect voor een frisse adem en een stralende glimlach. Plus, een zilveren verpakking… Need we say more?
Foto © Cosmeticary

Diptyque Voyages Lait Frais pour le Corps, €15/50 ml Een lichte, verzorgende bodylotion met het frisse oranjebloesemparfum waar Diptyques Eau des Sens op gebaseerd is. Zomer op je huid.

Diptyque Voyages Lait Frais pour le Corps, €15/50 ml
Een lichte, verzorgende bodylotion met het frisse oranjebloesemparfum waar Diptyques Eau des Sens op gebaseerd is. Zomer op je huid.
Foto © Diptyque

Susanne Kaufmann Alkali Salt Deacidifying, € 13/60 g Dit badzout ontgift en herstelt de zuurgraad van de huid. Ook perfect als scrub te gebruiken! O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d'ailleurs.

Susanne Kaufmann Alkali Salt Deacidifying, € 13/60 g
Dit badzout ontgift en herstelt de zuurgraad van de huid. Ook perfect als scrub te gebruiken! O.a. verkrijgbaar bij Senteurs d'ailleurs.
Foto © Susanne Kaufmann.

Penhaligon’s Bayolea Moustache Wax, € 9/7 g Eentje voor de heren. Heren met snor, welteverstaan. Perfect om je snor netjes in vorm te houden, en ook nog eens licht geparfumeerd met het fris-kruidige herenparfum Bayolea.

Penhaligon’s Bayolea Moustache Wax, € 9/7 g
Eentje voor de heren. Heren met snor, welteverstaan. Perfect om je snor netjes in vorm te houden, en ook nog eens licht geparfumeerd met het fris-kruidige herenparfum Bayolea.
Foto © Penhaligon's

Shu Uemura wimperkruller, € 20 Zowat de meest iconische wimperkruller ter wereld. Favoriet van menig make-up artist, celeb en beautyredactrice wereldwijd.

Shu Uemura wimperkruller, € 20
Zowat de meest iconische wimperkruller ter wereld. Favoriet van menig make-up artist, celeb en beautyredactrice wereldwijd.
Foto © Shu Uemura

BrowGal Eyebrow Scissors, € 20 Met dit handige én mooie schaartje met korte mesjes kan je je wenkbrauwen lekker nauwkeurig en in stijl bijknippen.

BrowGal Eyebrow Scissors, € 20
Met dit handige én mooie schaartje met korte mesjes kan je je wenkbrauwen lekker nauwkeurig en in stijl bijknippen.
Foto © Skins Cosmetics

Aesop Mouthwash, €20/500 ml Mondspoelmiddel met munt en anijs dat je - met dank aan Aesops sleeke apothekersfles - met plezier op je wastafel laat staan.

Aesop Mouthwash, €20/500 ml
Mondspoelmiddel met munt en anijs dat je - met dank aan Aesops sleeke apothekersfles - met plezier op je wastafel laat staan.
Foto © Aesop

Luxebeauty onder € 20

B Beauty

Luxebeauty onder € 20

B Beauty

0

Krap bij kas, maar wel verslaafd aan luxueuze beautyproducten? Of nog op zoek naar een chic cadeautje voor een prikje? Deze beauty-items kosten je nog geen 20 euro!

Mijn spirit animal is ongetwijfeld een luxepaardje, maar helaas komt het arme beestje niet altijd overeen met mijn portefeuille.

Om beiden tevreden te houden - en om op het eind van de maand nog een maaltijd en een dak boven mijn hoofd te hebben - ging ik op zoek naar de chicste beautyspullen die je niet ruïneren, enkel en alleen gewapend met een biljet van 20 euro.

Mijn innerlijke luxepaardje snoof eerst eens luid bij de gedachte, want luxe en goedkoop zijn onverenigbaar. Toch? Wel, think twice, want blijkt dat je voor dat ene blauwe biljet wel degelijk luxueus kunt beautyshoppen!

Dit zijn de chicste beauty-items voor luxepaardjes on a budget.

Geschreven door Kora-Lee Lust
Skin care
page loaded